My sweet story...

My sweet story...

Monday, April 29, 2013

Tupperware lover

I ni dah jadi makcik sangat. Tahun ni dah gila kumpul barang tupperware. Kumpul sikit2 dulu. Katalog bulan ni sangat cute untuk si comel. Memandangkan Firaas dan masuk 6 bulan and start for solid food, marilah kita membeli barang2 tupperware yang warna warni itu. Yang paling tak tahan dengan beg ladybug. Jatuh cinta sudaaa...Mummy beli turbo chopper untuk kisar makanan Firaas. Memang berbaloi beli sebab bendanya kecil, mudah..Tak perlu pakai elektrik or bateri bagai. Just tarik tali yang disediakan, memang sesuai sangat untuk bawa travel. Bukan sahaja boleh kisar makanan baby, macam2 boleh. Yang itu nanti i review k..


Inilah dia turbo chopper itu. Ada masa nanti i review k..


Untuk kakak Humaira dan adik Firaas


Humaira dengan beg ladybug
Saya suka tupperware ni sebab ada lifetime warranty. Kalau ada kerosakan tertentu, kita boleh tukar. Boleh tengok DI SINI contoh kerosakan yang boleh ditukar. TAPI kalau kena gigit tikus, kena api tak dapek la nak tukar baru.

Bekas air  ni saya dah guna dari tahun 2009 kot. dekat penutup tu dah terkoyak. Jom kita pergi tukar

 Dah tukar baru. Kaler pink ko..Kaler orang tu dah takde stok. Belasah jelah labu





* Ada yang berminat dengan barang tupperware? Kalau nak beli boleh order dengan saya. Harga lagi murah dari katalog. Nak COD di Shah Alam pun boleh. Hehe promote...

9 comments:

lieyalatif said...

Kat opis lieya ni pun ramai gile ahli tupperware n peminatnye....berplastik2 sekali bile dieorg soping...lieya je laa belum tejebak wat mase ni tp lieya suke beli tupperware yg time promo dlm die ade biskut2 tu...mcm hari raye ke cny ke hehehehehe

izzah azfar said...

salam,

kalau berminat dengan set tu brp rm?

boleh email zah tak?
termasuk postage ke penang

Jueliza Jamani said...

wahh comeinya bag merah tu.. belum dpt rembat lagi..

salam perkenalan...

Dee said...

opismate dee ada yg mmg jual tupperware..hehehe..tp design ladybird tu mmg comellah sis..

εïзmummyHazaεïз said...

target acik nak dptkan chopper tu.. hehehe..

:: Mrs.Eady :: said...

wahhh berbaloi-baloi ni :)

MamaAliya said...

beg ladybug tu sgt cute.besar rupanya.ingatkan kecik.bole la humaira isi buku bawa g sekolah nti.hihi.

~ana~ said...

ana pun minat kumpul brg2 tupperware ni...tp sejak berenti keje ni dah slow sikit membeli...

Siti Asiah said...

chopper blum beli lg.nnt anak ke-3 kite bl chopper yea...ahaks

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails