My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 5, 2013

Happy birthday Daddy Humaira & Firaas

3 April lepas ( Rabu) birthday daddy. Takdelah celebrate beriya sangat. Pagi tu mummy just order dominos pizza secara online. Daddy tak bangun tidur lagi time ni, malam tu dia tidur lewat. Daddy bangun je, pizza dah ada kat meja. Hehe..Dia ni peminat tegar pizza..

Happy birthday daddy. Mummy, kakak dan adik doakan daddy diberikan kesihatan yang baik, dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. We love you so much..

Pagi petang siang malam kita makan pizza sampai habis. Banyak juga mummy order

Esoknya, mertua datang PJ. So kami ke sana bawa kek. Ramai sikit baru best beli kek boleh makan ramai2. Rupa2nya, mertua pun beli kek. Ada 2 biji kek sudah..






6 comments:

mama lieyna said...

Happy birthday buat daddy humaira :-)

Moga terus diberikan kesihatan yg baik.. amin..

cha said...

happy birthday to him. dominos sedappp :D

Lily@MamaZaraZareef said...

happy bday daddy humaira n firas..arini bday papa zara zareef pulak..hihihi

εïзmummyHazaεïз said...

Wahh bestnye mertua nieda rajin turun kl kan..

Happy bday utk husband nieda ya

~ana~ said...

wah...cantik nya kek..happy belated birthday to daddy humaira & firaas...

lieyalatif said...

Meriah laa nieda siap ade 2 kek lagi heheheeh...

Selamat hari lahir...moga murah rezeki...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails