My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 16, 2013

Humaira dan sepupu Khaira

Sabtu lepas balik Ipoh sekejap. Balik hari je, husband nak pergi kenduri di Grik. Saya tak join pun. Minta husband drop kat rumah kakak saya. Gerak dari Shah Alam lepas Subuh. Budak dua orang angkut masuk kereta tak mandi. Sampai rumah Mak Long nanti baru mandi.
 
Humaira excited nak jumpa Khaira. Bila tanya kenapa? Banyak mainan jawabnya.. . Dah pandai sekarang ni, kalau tengok youtube mesti nak review mainan.

Sampai Ipoh dalam pukul 9.00 pagi. Inilah 2 orang bodak yang tak mandi.

Sepupu Humaira, Khaira. Halus je orangnya. Dah 2 tahun berat baru 8 kilo lebih. Firaas yang 6 bulan pun hampir 8 kg. Haha. Humaira melayan Khaira makan jelly. Mula2 Khaira makan tumpah, itu yang dia pegang jelly. Bagus Humaira. Dia memang boleh harap tengok2kan adik dia kalau mummy buat kerja.

Humaira suap Khaira jelly.

3 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

alololo nampak dah 'kakak' tu kat humaira.. sayang dia...

mama lieyna said...

Comel2x haa anak dara berdua tu.. mmg nmpk gaya kakak yg baik humaira ni :-)

Lily@MamaZaraZareef said...

Memang kakak yg baik humaira ni..:-)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails