My sweet story...

My sweet story...

Thursday, April 25, 2013

AmanVille Space U8 Bukit Jelutong

Last week bawa Humaira indoor playground di AmanVille. Boleh tengok website Di SINI. Kalau nak bawa anak2 main di sini kena bawa stoking. Bolehla kids main sampai pengsan. Fees seperti berikut:

Admission Fees
  1. Weekdays Rm18
  2. Weekends, Public Holidays & School Holidays Rm25
 Children below 3 years old:
  1. Weekdays RM9
  2. Weekends, Public Holidays & School Holidays RM15 
 Kalau parents yang kaki shopping, boleh tinggalkan anak2 di sini. Rates mahal sikit..Tapi kat Space U8 ni bukan ada apa pun. Banyak shop lot tak buka

Drop & Shop
  1. Weekdays RM30 / hour
  2. Weekends, Public Holidays & School Holidays  RM35 / hour
Sebelum masuk penjaga kena thumb print dulu, nak keluar pun kena thumb print. Dari segi security bagus, yela takut nanti ada kes kidnap plak.

Spent masa dalam 3 jam kat sini. Itupun si Humaira taknak balik. Mummy dah penat nak melayan kakak dengan adik. Adik sempat juga tidur kat sini. Persekitaran memang bersih, ada toilet untuk kids, sangat comel, ada juga cafe kat dalam tu.

Humaira paling suka main benda alah ni. Bila masuk bola dalam ni, bola tu akan terapung di udara
Tempat panjat2 sesuai untuk 3 tahun ke atas. Ada 3 tingkat. Boleh main tembak2. Seronok Humaira main, time kami datang takde orang. Heaven lor bodak ini main
Keterujaan si adik tengok bola warna warni. Sangat soft..Apa lagi nak masuk mulut je..
Area ni sesuai untuk budak2 bawah 2 tahun. Nak buat birthday party pun boleh

Area for baby..Banyak soft toy     


  Penat menunggu kakaknya main, Firaas dah fengsannn..

Tempat makan

Overall memang best. Mak paknyer je tak best sebab anak takmo balik. Hahaha...

4 comments:

~ana~ said...

mcm best je...tgk firaas bukan main selesa lagi...:)

~MommyAida~ said...

wahh seronoknya dia main..sampai tertido dh..hihihi..nmpak cam sesuai tuk learning process jugakkan kat sini..tapi jauh la plk...huhu

mama lieyna said...

Waah best nmpk nya tu.. ada ms boleh terjh.. thnks for info nieda.. :-)

Amboi siadik senang betul tidonye.. penat sgt tu.. :-)

Huda said...

bestnye tgk tmpt ni..nx time bila2 g kl leh singgah bkt jelutong. husband gelar bj ni tmpt org kaya..karipap dia rm1 jual kat gerai tepi jalan :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails