My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 29, 2011

Upin Ipin di Space U8



Mummy dapat tau Upin & Ipin di Space U8 secara kebetulan masa tengok TV. Ada promo ceria cuti sekolah bersama Upin & Ipin @ Space U8. Dekat pula dengan rumah, haruslah pergi. Hehe...Mummy pergi hari terakhir karnival ni pada 26 dec lepas. Shopping komplex ni masih baru lagi, kedai pun tak banyak, orang pun tak ramai lagi. Puas hati Humaira dapat tengok Upin & Ipin. Sebelum ni, kalau jumpa maskot Upin & Ipin, punyalah takut..Tak habis2 bebel pipin besor..Kali ni dah berani dengan Upin & Ipin, cuma maskot yang lain masih takut. Jarjt nak salam dengan Humaira, punyalah kuat dia peluk mummy.. Takutttt



Bising mulut dia nampak Ehsan kat atas stage

Dengan Ehsan pun Humaira takut

Bergambar kenangan dengan Upin & Ipin..

Cik adik manis tengok apa tu?? Dah hampir lunyai gambar ni

Aktiviti bersama Upin & Ipin

Sibuk nak bergambar lagi dengan Ipin

Punyalah suka bila Ipin salam dan cuit pipi Humaira..Tersenyum memanjang


Takut dengan Jarjit


Dah peluk mummy dah..Dengan Mail pun takut..Ishk...ni anak ke mak yang terlebih excited ni???





7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer!biler la boleh dpt jumpe upin ipin life mcm nie..

amiey lee said...

wahhh kalau sarah n ashraf tgk ni mesti suka...

Dee said...

comelnya maskot2 upin ipin..kalau humaira pergi yg kt muzium tu dia tak takut kot...hehehe..

sue zainun said...

seronok humaira jumpa upin ipin..auntie rs cam teringin lak..suka tgk kartun diorg..

hmmm dah habis ke karnivalnya?

ieda said...

seronok sbb selain upin ipin carector lain pun ader :)

yatie chomeyl said...

humaira mcm SN, takut maskot besar2 hehehe. bestnya dpt jumpa Mail..2 singgit ;)

Softtouch [Hanim] said...

wa....sukalah humaira dpt jumpe upin dia...ada plak yer mascot tu selain upin ipin..1st time tgk..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails