My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, December 7, 2011

Last part: Jejak Upin & Ipin

Last part menjejaki Upin dan Ipin. Layan gambar.

Angkara Humaira, dibukanya sangkar ayam, siap nak bawa balik lagi ayam tu...Sabo ajelah..

Humaira minat dengan Upin & Ipin sejak tengok penggembaraan bermula. Hari2 pasang CD pun tak boring.

Cerita terbaru dari Les' Copaque Production, PADA ZAMAN DAHULU. Sudah pun disiarkan di TV al Hijrah pada 3 dec lepas. Cerita ni berbeza dengan karekter Upin & Ipin. Mummy pun belum tengok lagi

Sinopsis Pada Zaman Dahulu

Apa yang diconteng tu. Kat sini paling lama Humaira melepak.

Fokus lah konon

Hasil lukisan or contengan ni???

Ini games yang mummy main. First try sudah gagal ..Hehe seronok juga main games ni.


Maskot Upin & Ipin...Humaira confirm taknak bergambar. Takut katanya..Bising mulut dia, tak puas hati pipin besor. Pastu membebel2, mummy faham. Maksud dia, kenapa kat sini besar, dalam TV kecik je .. Hehe

Humaira berkenan sangat dengan tikar ni. Daddy yang baik hati belikan untuk Humaira.

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

biler nk pg nih..

lieyalatif said...

mmg best kan pameran upin ipin ni nieda...puas tgk anak2 hepi...mia mija pun suke gak tu....mcm nak pergi jugak, tapi bile pikir ramai org cuti2 sekolah nie...tu yg jadi membantutkan agenda tu....harap2 ade gak peluang nak pergi....

lawak bace humaira tak puas ati upin ipin tu besar ahahahaah....

ieda said...

ya humaira xcited ke jumpe upin ipin live tuu :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Humairah samalah ngan Qis ni..hari2 tgk pengembaraan upin ipin tu..dah abis suh ulang lagi..takde bosannye.. :)

Lily@MamaZaraZareef said...

nmpak menarikkkkk sgt tau pameran ni..ada lagi ke or dah habis nih..zara pon kire peminat upin ipin walau tak berapa tegar..mesti die eksited klu dpt pi sini jugak..paling suka part replika umah opah tuh..=p

Softtouch [Hanim] said...

nak pegi jgk....mesti anak2 muza suka...kemain ye humaira excited tgk kartun kesukaan dia..mesti dia puas hati kan...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails