My sweet story...

My sweet story...

Monday, December 19, 2011

Kenduri kahwin

Malam minggu lepas menghadiri kenduri kahwin anak kawan daddy di Dato keramat. Majlis diadakan di dewan berhadapan dengan stesen LRT Jelatek, tak ingat pula nama dewan tu.

Husband yang excited nak jumpa kawan lama katanya. Kawan dia merupakan seorang komposer lagu iaitu Wan Zul. Husband kenal masa dia buat praktikal di TV3, masa tu Wan Zul kerja dengan Ambang Klasik. Sekarang ni Wan Zul menetap di Terengganu. Dulu, husband kata, selalu dia melepak rumah Wan Zul di Wangsa Maju, itu yang member excited nak jumpa balik tu.. Layan kan ajelah...

Selamat Pengantin Baru Syikin dan Alfian. Tak silap saya kedua2 pengantin ni sedang belajar jurusan perubatan di India. Anak perempuan Wan Zul, Syikin ambil medic, pasangannya pula doktor gigi. 





Antara artis yang membuat persembahan..Ayati Tasrip dan Abu Bakar Ellah. Anak didik Wan Zul kata mereka..Itu je yang saya sempat tengok. Lepas tu kiteorang balik. Husband kata Kumpulan Iklim dan Senario antara lagu yang popular ciptaan Wan Zul. Tak pasti pula lagu apa, sebab saya membesar dengan lagu KRU. Maklumah perbezaan umur saya agak ketara juga dengan my hubby, kalau ikutkan dia dah masuk darjah satu, saya baru lahir. Huhu...


Comotnya Humaira baru lepas makan nasi minyak..



Daddy Humaira with Uncle Wan Zul. Malu2 pulak si kenit ni..

8 comments:

sk adam said...

wah.. ayati tasrip! dulu ety ingat ada satu lagu ayati tasrip yg glamer. hehehe

lieyalatif said...

wah...best2....syok kalo gi kenduri kawin mcm ni kan nieda.....sejuk x panas heheeheh...budak2 pun selesa....

e'eh..abu bakar elah rupenye aktif lagi yeak....masih tak berubah style rambut die kan heheeheh

humaira kemain gleeeemmmer pakai topi tomey!!

yatie chomeyl said...

oo br tahu beza umur uu dgn ur hubby jauh gak.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

selamat pengantin baru buat pasangan doc...untie pinjam topi humaira bolehhh..hehee

Softtouch [Hanim] said...

cntik pelamin tu nieda...muza tau dewan nie...tp xtau namanya..

ooo en nizam ngan kita beza umur 7 tahun yer...

Dee said...

dee kenal wan zul, ayati tasrip pun kenal..meriah nmpknya..selamat pengantin baru...

ieda said...

ermm x perasan akak dgn nama wan zul nie .. hurmmm dia kawin mudalah ye .. sbb dah bermenantu ..

ict business syukri said...

manisnya...ieda ni.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails