My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 15, 2011

Space U8 Shopping Mall

Space U8 di Bukit Jelutong ni baru je dibuka tapi masih tak banyak kedai lagi yang beroperasi. Baru2 ni bawa Humaira jalan2 di sini lepas Magrib sebab dekat je dengan rumah. Wow bestnya...ada panggung wayang. Rasanya inilah satu-satunya shopping mall di Shah Alam yang ada panggung wayang. Mula2 bertekak juga dengan daddy, dia kata mana boleh Shah Alam ada panggung, sekali bila pergi sini terdiam member. Heheh...

Semalam buat pertama kalinya, bawa Humaira masuk panggung layan cerita Puss in Boots. Ok lulus untuk bawa Humaira masuk panggung lagi. Cuma ada 7 bilik je panggung di Space U8, oklah dariada tak ada. Bosan2 boleh la layan movie lagi. Hehe

Budak2 mesti suka tempat ni, ada air pancut.


Humaira dan daddy berjalan2..sayup2 je nampak. Kemain suka sebab tempat ni luas.


Konsep shopping mall ni lebih kurang macam Sunway Giza, open air. Kipas ni sama macam Sunway Giza


Banyak kedai masih belum dibuka.


Humaira bergambar depan MBO cinema

6 comments:

mamalieyna said...

nnti dh byk kedai bukak mesti lg best kan..menarik~ yg pntg dkt dgn umah...best tu..

~ana~ said...

ok la tu...at least ada jugak tmpt melepak dekat2 dgn rumah kan..xyah nak pergi jauh2..:)

adarnadzmie said...

tentu seronok humaira 1st time masuk panggung wayang...hehe

ieda said...

cantik tempat nie dikk :)

lieyalatif said...

wah best2...nanti dah meriah ngan kedai2 nanti lagi syok berjalan nie....

untung ko laa nieda, humaira dah le masuk panggung...aku jugak le kene perintah darurat hahaahhaah...tgu dayyan setahun lebih boleh la kot cube....

Softtouch [Hanim] said...

haah mcm sunway giza...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails