My sweet story...

My sweet story...

Friday, December 11, 2009

Jalan-jalan

Masa di Perak berkesempatan pergi Taman Rekreasi Gunung Lang, Ipoh. Walaupun saya orang Perak bab jalan ni memang saya fail. So kami guna GPS untuk ke sana. Memang tepat destinasi dituju, kadang GPS ni tak tepat, suka bawa ikut jalan jauh.

Sampai di Gunung Lang, Humaira dah tidur, kesian nak kejutkan baby, so daddy ambil gambar waterfall jer. Ada rezeki boleh pergi lagi..






Keesokan harinya, hubby ajak pergi Pavilion. Dah lama nak pergi tapi asyik tertunda jer. Guide by GPS juga, sebab kami tak tahu jalan.

Kami lunch di Nando's Pavilion.





Ini menu saya, malu pun ada semua org tengok ayam tergantung, tak ingat nama menu

5 comments:

ezan said...

air terjun ke tu.. cantiknya...

Jasfyra said...

cantik sgt air terjun tu..kalo dpt mandi manda best wooo..kami insyaAllah ke pavillion esok.nk tgk salji buatan kt sana..hihi..jom

yatie chomeyl said...

cantik air terjun tu..tu yg original ke buatan?

mamalieyna said...

waaah cantiknye air terjun tu..indahnya alam semulajadi! ^_^

eh ada ek cenggitu, ayam bogel2 tergntung ats meja gitu..hikhik..sogan nak makan.. :p

Softtouch [Hanim] said...

cantinya air terjun tu..bila muza tanya asben mzua dia xtaulah..kata je org perak kan asben muza tu..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails