My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 17, 2009

Selamat Pengantin Baru Shela dan Nafis

Cerita Ahad lepas, saya menghadiri majlis perkahwinan classmate masa degree dulu di Muar Johor. Pasangan pengantin ni dua2 classmate saya, bila masa diaorang bercinta saya pun tak pasti. Memang excited nak attend sebab nak jumpa member2 lama. Ramai yang dah ada keluarga dan anak. Tak sempat nak tengok diorang bersanding, si kenit dah meragam. Maybe cuaca panas, balik terus panas sikit badan si kenit. Alhamdulillah sib baik tak demam..

Pengantin perempuan, Shela


Baru sampai di rumah pengantin


Nak kawan ke?


Classmate, ecak dan idah, masing2 dah ada anak...


Nona, tunangan orang..next year nak kahwin...


awin...

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

kalu mzua ade mesti kita jumpe kan nieda...nnti2 kita berjumpe yer..nak dokong sgt humaira tu tau..

haah kan nieda, entah masa diorang bercinta pun xtau kan..ha ha ha

sujaihah said...

best nyer bila jumpa kawan2 lama...nak2 masing2 dah ader anak..tak sangka kan kak..

kak n3 akak banyak nyer pengantin..banayk mkn free la yerk ...heheh

nieda said...

sujaihah: cuti sekolah mmg musim org kawin..mkn free jer, cuma bawa perut..hehe

yatie chomeyl said...

seronok menghadiri kenduri kawen je u lately ni ye ..eheh

Farah said...

waah banyaknye nieda pergi jemputan kawin

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails