My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, December 8, 2009

Cerita balik kampung

Last week hari Jumaat nieda & co balik kampung di Perak, sepupu saya kahwin hari Ahad. Nanti saya upload gambar kahwin my cousin. Layan picture sekitar majlis sajork yer..

Humaira dan Damia, anak cousin saya (gambar kurang cantik guna kamera hp)


Opah kata bengken (bahasa standard garang) Humaira, nak cakar si Damia


Humaira duduk dalam buaian Damia gelabah..hehe tak biasa


Adik beradik saya, Hanif tak ada dlm gambar


My siblings with bride


My mum and Maksu


Dengan Along


Adik beradik saya

6 comments:

:: butterfly :: said...

best la humaira ade member blk kg yer :)

☆ lieya latif ☆ said...

ooo humaira ade geng yeak.....siap nak ckr damia....humaira geram kot....hihihihi....suke tgkpic dlm buai tu....montok!! he he he

mamalieyna said...

ha'a la humaira dlm buai tu, comel sgt! pastu nmpk montel..bape la berat die tu ek, arif saya cekeding jek, tp kuat makan..^_^

sujaihah said...

humairah naper muka serius sgt tu dlm buai damia..heheh

garang ni...kawan la ngan damia tu nanti leh main masak2 samer2..hehheh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

macam kembar pulak tengok mereka berdua. heheh sama2 comel

bengken ker bengkeng?? sbb pernah dengar orang kata bengkeng tu garang.

nieda said...

Kak Mimi,
Sebenarnya bengkeng tapi loghat perak jadi bengken, sama gak daging loghat perak jadi dagin...org ganu dah curi huruf G, sebab tu dorang ckp makan jadi makang...hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails