My sweet story...

My sweet story...

Friday, December 4, 2009

December datang lagi

Ada apa dengan December?? Macam-macam ada, cuti sekolah, kenduri kahwin, orang kata bulan 12 musim orang mengawan...betulke???hehe no komen..Rata-rata ramai yang akan busy bila masuk penghujung tahun, dan ramai juga yang akan menghabiskan saki baki cuti yang ada. Yang menariknya bila saya check kalendar start dari minggu hadapan setiap Jumaat akan cuti.
  • 11 dec birthday sultan selangor
  • 18 dec awal muharam
  • 25 dec krismas

Semuanya jatuh pada hari Jumaat, December juga anniversary saya yang ketiga. Okey daa, Selamat berhujung minggu...

9 comments:

Momma Mia said...

huhu sesama ler we celebrate our anniversary. MommaMia yg ke-2. So hepi anniversary dear!!

Jasfyra said...

best..dpt cuti 3 jumaat berturut2...hihi.org kl 2 minggu jek

happy anniversary tok korang ber2

yatie chomeyl said...

bestnya cuti direct gitu..bleh spent more time dgn humairah..;)

Softtouch [Hanim] said...

haah byk kan cuti ari jummat tp muza lah sedih sbb muza kene kej sabtu...

dec jugak birthday muza n anak muza...he he he..hepy anniv nieda..

mamalieyna said...

hehe..jdlah cuti lebih pnjg, 3 hari u..tiap2 minggu..best..lg best sbb kita nak balik kg! yeaahaaa..!! ^_^

**sHiKinn** said...

tp tak best nya bg pantai timur..hoho cuti jatuh hr jumaat..maksudnya takde gantian..

حسن دان عزتال فضله said...

yang pastinya december ni memang banyak kenduri kawin kawan-kawan :)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy aniversary nieda.. mm bestkan december tahun ni. pulak tu dah la 25 krismas pun jatuh jumaat. next weeknyer pulak 1 jan, tahun baru pula, cuti lagi. hehehhe

bagi akak bulan disember ni banyak betul besday anak2 kawan nak di attend.. memang gemuk la bulan ni.. hahahaha

☆ lieya latif ☆ said...

tang musim mengawan tu aku gelak2 tu nieda....tapi mmg betul pun...kan musim org kawin skrang ni...wakakakakaakak lawak2...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails