My sweet story...

My sweet story...

Thursday, December 10, 2009

happy 7 month Humaira

10 Dec 2009, genap Humaira 7 bulan...Makin melasak, makin manja, makin banyak karenah, makin banyak akal. Semua benda nak explore.

Humaira milestone:
  • Semua benda dia nak capai dan masuk mulut
  • Makin kuat menyusu, tapi kurang makan (mcmane nak buat yer, bila bagi bubur dia ketapkan mulut)
  • Macam2 daddy belikan mainan, remote astro dah henfon mummy juga pujaan hatinya
  • Makin manja, tak boleh tinggal sorang2, mulalah mengamuk nak cari kawan
  • Dah kenal orang, part ni susah skit kalau org tak kenal ambil, mulalah melalak
  • Pandai kiss orang
  • Susah nak pakaikan pampers selepas mandi, asyik nak meniarap jer. Kalau tak dapat mulalah menangis

7 month girl


humaira dgn maklong dan paklong






5 comments:

sujaihah said...

kak yang pasal remote ngan hp tu kan...

akak tunggu la sikit lagi..tau tak nanti dia pandai bt aper ?

remote tu : nanti dia akan tekan dan muka dia hala kat tivi..konon2 tgh tukar chanel

hp tu : nanti dia akan ajuk akak..bt2 cam org tel dia...

hehhe..akak tunggu lah...anak wan cam humaira...masa kecik tu la dia suka main..skang ni...dah tau plak aper function nyer ..hehhehe

mamalieyna said...

alahai humaira..ceket je die senyum, mahai sungguh nih! ^_^..sgt cumell..

hepi 7th month humaira..sama lah anak kita, menan sndiri takmo lak main, benda2 alah lain lak dijdkan menan die..huhuhu..apa nak buat, redhakan jelah..hikhik..

eeii bestnyer dh pandai kiss orang..kiss la auntie ceket... ^_^

yatie chomeyl said...

yg gmbr 1st tu mcm muka nieda betul humaira ;)

mmg budak2 tgh nk besar cenggitu kan..mainan sendiri bo layan..remote tv tu lah yg jd poooojaaaaaan hati dia tsk3x

ezan said...

happy 7 month birthday humaira... macam2 keletah ek... tp tetap comel..

kiss auntie jugak boleh??

Intan said...

Happy 7 months old humaira sayang :)

Makin chumel dan makin ikut muka mak dia!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails