My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, February 15, 2012

Projek apam polkadot dan tart

Wordless wednesday...  Hari kurang berkata2..Layan gambar ajelah...

Projek bersama kawan baik saya, Yani. Dari last year Yani plan nak belajar buat apam polkadot dan cheese tart dari saya, asyik tertangguh je. Last week baru berjaya.


Alhamdulillah gebu je. Saya punya style kalau bancuh adunan apam ni, masa nak kukus apam mesti try sikit dulu. Kukusan pertama ni menetukan hasil seterusnya.

Hasil keseluruhan...
 
Dua budak comel yang suka makan apam..
  
Masa tengah sibuk2 buat cheese tart dengar suara Humaira menangis. Rupa2nya dah ada bawah katil, masuk pandai nak keluar tak reti. Huhu

Sory sangat2 Yani, tak sempat nak tunggu cheese tart habis masak. Husband saya dah ready nak pick up..Next time kalau ada masa kita buat projek lain pula. Hehe

13 comments:

cheqna said...

cheqna buat hari tu tapi failed tang dot dot tu..ntah apa2 jadi dot tu..x pandai nak buat dot2 tu..hehehe

rasp said...

cantik hasil apam tu sis...
alololo cian tgk humaira bwh katil tu...
nak tergelak pun iye....

MamaYatie said...

pandai & rajin nida ni..saya ni bila nak belajar buat apam ntah..huhu

humaira,buat apa bwh katil tu??

~ana~ said...

cantik je apam tu..nmpak sgt kemas...:)..good job nieda..

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii..cantek gebu jek apam nieda nih..geram tgk bentuk n kaler die comel tuh..=D

εïз mummyHaza εïз said...

sedapnye nieda... hikhikhik sian humaira ... :)

misshannajr said...

haha nakal humaira..cm lelaki jer lasaknya..nway cantik apam tu :)

mamalieyna said...

eina jgk tak try2 lg buat apam ni..menarik kan, anak mesti suka kan.. ^^

hikhik..humaira..humaira.. ^_^

lieyalatif said...

gile comey apam tu nieda.....mmg power hasil tgn korang....cantik jek jadinyer....

lawak laa tang humaira terselit bawah katil tu....adoi adik maneeeessss camne laa awakleh masuk dlm tu heheeheh....cute jek tgk muke cuak die tu nieda....

anie said...

cantiknye...bila nak ajar aku nie...
jelez....jelez..

ct rahani said...

sedapnya.. sy pun x reti nk buat.. reti makan je.. hehe..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

humaira merajuk sampai sembunyi bawah katil..hehee

Softtouch [Hanim] said...

cntik apam2 tu nieda..lepas ni bolehlah muza blaja ngan nied aplak yer..hehehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails