My sweet story...

My sweet story...

Sunday, February 12, 2012

Mengumpul stamp guardian dan tesco

Inilah kali pertama saya terjebak nak kumpul stamp. Pandai betul strategy marketing dorang ni. Sebelum ni kalau dapat stamp buang aje. Mula2 dengan guardian yang buat promosi diadora bag sehingga hujung bulan March ni. Sekali shopping terus dapat 8 stamp. Itu yang semangat nak terus kumpul. Dapat 20 stamp pun jadilah...Bila dah dapat collect 20 stamp husband kata tunggu sampai 40 stamp. Meroyann mak nak tunggu sampai 40 stamp cik abang oii.. Ada sape2 tak nak sedekahkan stamp kat saya??? Hehe

Ada lagi 7 stamp untuk cukupkan 40. Ada blogger nak sedekah kat saya tak? sambil buat muka comel

Tesco pula kumpul stamp untuk dapatkan pisau Thomas jenama terkenal dari Jerman. Mula2 memang saya tak minat, kena berbelanja RM50 untuk dapatkan 1 stamp. Banyak ooo. Nak dijadikan cerita, petang semalam pergi Tesco husband beli barang elektrik terus dapat 8 stamp. Apalagi semangat  nak kumpul stamp datang. Sekarang ni dah ada 10 stamp, so bolehla beli pisau dengan harga diskaun. Nak free kena kumpul minimum sekurang2nya 20 stamp, tak mampulah den.
Baru ada 10 stamp.

6 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah rajinnya, kita yang guardian tu baru kumpul 2 je, yang tesco baru 3 berzaman la nak penuh jawabnya, dah kumpul semua nanti leh tebus hadiah kan?cayok2...jangan lupa join contest Guardian tu sekali k

ieda said...

rajin nyee nieda kumpul .. banyak dah tuu ;)

lieyalatif said...

tu le nieda...skrang tgh trend kumpul setem ni kan...pandai dieorg nak sohkite soping lagi ha ha ha......

selamat mengumpul yeak....nanti dah redim cite le nieda dpt ape tau....

adarnadzmie said...

hobby yang menguntungkan ni nieda... nnt leh dapat hadiah...:)

NzA said...

kalau nk kumpul stem ni kena gigih nieda...he...

Softtouch [Hanim] said...

rajinnya nieda nk kumpul2 nie....semoga berjaya...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails