My sweet story...

My sweet story...

Friday, February 17, 2012

Jalan-jalan di i-city


Dah lama nak bawa Humaira ke i-city. Hujung tahun lepas family saya datang dan bawa mereka pergi i-city. Cuma kami tak singgah, just tunjukkan jalan sebab time tu Humaira demam panas. Punyalah ramai umat manusia masa tu, so daddy kata tak payah bawa Humaira. Apalagi mengamuklah member....So baru2 ni baru berkesempatan bawa Humaira ke i-city. Tiket parking je dah RM10 per entry. 


Humaira yang sangat teruja tengok lampu cantik..Bangun pagi esoknya tak habis lagi bercerita lampu cantik
Tak sah kalau tak kena pau dengan benda bercahaya atas kepala Humaira tu. Layankan aje, asalkan happy
 

Banyak juga mainan yang Humaira naik. Kuda berpusing. mini train, apa ntah lagi x ingat.  Ketinggian bawah 90cm free tapi kena ada penjaga. Penjaga kena bayar..

Daddy sangat gayat naik benda ni, padahal buaian ni slow je. Puas pujuk baru nak. RM10 seorang untuk naik benda ni.
Muka cuak..wakakak
 
View dari atas buaian

11 comments:

ZSqueenbee said...

wow..dh siap dh c bulat tu..aritu gi xsiap lgi so xleh nk nek..kalo sye pon mmg gayat nek bnda tu..

SYANI said...

Dah lama tak pegi I-City. Dah banyak perubahan rupanya.

anie said...

hahaha..terserlah kecuakan muka papa humaira...

macam2 da ada kan kat situ..dulu free skrg parking pun bayar..

mamalieyna said...

dulu free je masuk ICT ni kan.. tp yelah time tu takde apa sgt..skrg dh mcm2, belum pergi lagi sejak ada mcm2 ni..huu~

baru best layan pic yg beso2..puas tengok humaira ..hehe

♥ Wina ♥ said...

dulu pegi i-city sempat lepak² kat dalam arcade tu jek sebab hujan

nak pegi lagi untuk tgk lampu!

~ana~ said...

mcm2 dah ada kat i city skrg ni kan...dulu ana pergi xde pun yg permainan2 tu..parking pun free lg ms tu...

Mama Farris said...

cantiknya...

rasa cam nak gi gak..

Softtouch [Hanim] said...

xpernah p i city lagi sbb sellau bc blog org dorang ckp ramai n padat...nnti lah nk bwk anak2 p sana

mrs.spicy said...

hehe..xpernah sampai i city kiteorang ni..hehe

lieyalatif said...

seronok pergi kalo anak2 dah pandai n paham kan nieda....kemain hepi dieorg n non stop becerita....lieya pun baru2 jek pergi ari tu...sonok ...masuk snow walk pun best...terketaq12 tahan sejuk ekeekekek...

cute humaira dgn cekak lip lap2 tu....

MamaYatie said...

dah lama tak gi...sejak kena bayor RM10 4 parking...hik3x

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails