My sweet story...

My sweet story...

Monday, February 6, 2012

Buat puff

Macam terror nak buat puff. Kulit puff tu beli yang ready made je. Inti tu boleh letak apa2 yang kita suka. Macam husband dia memang suka sardine dan sosej, Humaira pula suka coklat. So mummy letak filing kesukaan mereka berdua ni.

Inilah rupa puff pastry jenama kawan. 
  
Puff sardine dan juga sosej untuk daddy

Inti coklat untuk anakanda Humaira. Tak smooth design coklat sebab coklat ni dah lama, masuk angin.

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya...nampak puff sardin tu mcm byk intinya jer..membuak2..tu yg sedap tu...

~ana~ said...

nieda, ramai ana tgk org buat puff guna pastri puff jenama kawan ni je..ana gak x terbuat2 lg..hu3x

adarnadzmie said...

teringin nak buat puff sendiri... hehe.. tapi x tercapai lg hasrat ni...nampak mudah jer kan...

Dee said...

puff sardin tu menggugat tekak je tau..ex boss dee mmg dulu keje kat kilang kawan ni..mmg sedaplah..roti canai dia pun dee suka..

Liz Rohaizat said...

hehehe, saya pun suka pakai instant pastry brand Kawan tu. elok je. paling senang kot sebab tinggal buat filling. my fave, apple!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails