My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, September 29, 2009

Ceritera raya part 2

Raya keempat kami balik Simpang Pulai, Perak. Kami cuma sempat beraya rumah mak sedara saya di Ipoh and round2 area Kuala Kangsar. Layan picture sajork..

Selamat hari raya aunty2 semua...


Sepupu sepapat saya...ramai yang kata muka kami sama...




Di Eco Park, Taman Botani Ipoh..Dengan adik saya, Anip..makin lama makin tembam adik aku ni..


Dengan adik saya, Wani..


Humaira dgn mummy plak..


Tasik ni byk ikan..


Masa bersiar2 di Kuala Kangsar,kami singgah Masjid Ubaidiah..Daddy tukang ambik gambar..


Muzium Kuala Kangsar



Sekian saja ceritera raya kami...Balik Shah Alam Sabtu lepas, pasni byklah undangan open house yerk..

5 comments:

ezan said...

comel humaira wpun botak.. :)

mamalieyna said...

Lambat ee humaira botakkan kepala...Haidar saya, umur seminggu dh botak, dh tu..selang seminggu botak lagi..huhu..3x botak..skrg rambut lmbt sungguh nk tumbuh..botak2 totap comei humaira tu.. :)

Softtouch [Hanim] said...

makin lama makin comel lah humaira ni..geram tau tgk...
raye sakan humaira yer..ist time raye bersama kan?collect duit rayelah yer..
pegi kuala yer..kampung untie tu...

yusyanti said...

humaira sgt bambam....

☆ lieya latif ☆ said...

seronok humaira beraye tahun nie..byk tempat hah die dah sampai...kalo budak tak moody mmg seronok berjalan kan nieda, takut budak moody jek...mmg jenuh gak kite nak jaga......

byk tak humaira collect duit raye thaun ni...ni yg seronok ade anak ni...leh kutip hasil keh keh keh

e'eh pic kat tasik tu kan nieda, lieya tgk humaira seiras tul ngna nieda...lagi2 bile kerut2 kening tu....heheeheheheh

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails