My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, September 2, 2009

Kereta baru Humaira

Last week saya dan cik hubby decide untuk beli stroller si kenit...So setelah survey dekat internet kami sepakat untuk beli di Taipan USJ. Nama kedai tu go go kidz.

Hopefully Humaira suka, kalau pakaikan tali pinggang nangis tak hengat..demand sungguh, agaknya tak bebas nak masuk jari dalam mulut kot..hehehe..


Car seat kawan hubby bagi..

7 comments:

Ummi Salsabila said...

yey! pasni mama die le bwk humaira jln2 sakan ni..:)

humaira da chubby ye..kejap je kan.kiss kiss humaira comel..

Softtouch [Hanim] said...

comelnya humaira..kemain lg lah lepas ni jalan2..

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye humaira dpt new toy...ish ni ngelat ni..pas ni mama awak ngelat le elak2 dokong awak...kih kih kih ....

lieya pun bende yg first lieya beli mase ade baby , stroller tau nieda...senang, kalo kene gi klinik, bukan setakat baby leh dok dlm tu, ngan handbag, beg baby lieya sangkut jek kat stroller..sonang koje aku...hik hik

Jasfyra said...

hip hip hooray, humaira dah ada keta baru..leh mummy&daddy dia bwk jln2 dengan senang hati nanti..hehe

koklie's said...

hi nieda i pun suke stroller ni aritu da usha cos suke cara nak tutup stroller tu senang je sentap dan stroller tu akan berlipat tapi tgh usha2 skali dapat grand prize combi stroller tapi yang i dapat tu xle tutup mcm stroller humaira huhuhu

mamalieyna said...

cantikk..sepadan dgn humaira..apalagi stroller tu ada sentuhan warna oren..i like..!.. :)
*yeaa humaira leh la ajak mama pi jln selalu :)

hushuss said...

Nieda, tgk Humaira duduk dlm stroller, Huspa nampak kaki Humaira..bab bab...comeinyaa...rasa cam nak gigit...hehehe..Stroller combi tu klu letak dlm but kereta, makan byk space tak Nieda?

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails