My sweet story...

My sweet story...

Thursday, September 3, 2009

Menu berbuka puasa..

Sejak jadi WAHM ni pening kepala den nak fikir menu berbuka puasa ditambah dengan si kecik yang tak boleh berenggang dengan mummy dia..Dgn daddy langsung tak laku..So mummy terpaksalah mcm lipas kudung masak, nanti jerit si kenit nak main dgn mummy..

Antara menu yang sempat saya masak last week...

Nasi ayam


Tepung pelita..Orang moden punya tak ada daun pisang..hehe..


budak tenik yang sangat2 jeles kalau mummy dia pergi dapur..

7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

WAHM tu ape?nmpak sedaplah nasi ayam tu....ngades tau humaira tu yer..he eh he..gigit kang..

h.a.t.t.a.i.s.h.a.k said...

ui sedap tu mummy nieda masak...

☆ lieya latif ☆ said...

fu yooo....meleleh tgk nasi ayam tuh....hik hik hik

laa hai , dah tu camne nieda...humaira nak berkepit jek ngan mamanye yeak....anak mama betul lah nieh.....

mamalieyna said...

buat nasik ayam plg senang kan..lengkap sume dah,,,takyah dok pikir nk msk lauk memacam, sayur lg.. :)
*si tecik mmg gitu nkkan perhatian lebih dr mummy..

fazlinil irma said...

nieda dah berhenti keja ye..tahniah, kerana membuat keputusan yg terbaik utk masa depan anak2..

ada plan apa2 ka..kerja dr rumah..?

Ummu Ibtisam said...

salam. pengalaman nieda sama macam kita, WAHM :-). Hehe. Memang kelam kabut buat keja bersama si comel. ape pun, kena utamakan anak dulu. selamat mendidik anak dan bersabar melayan kerenahnya. tahniah kerana memilih menjadi WAHM! moga balasan syurga menantimu.bukan duit yang dikejar. tapi pahala mendiidk anak itu lebih utama.

hushuss said...

terenya Nieda masak..huspa sejak kawin tak penah buat nasik ayam..takut tak jadi..heheh..kena beranikan diri jugak ni...tepung pelita tu senang ek nak buat Nieda? best kan jadi WAHM, leh tumpu perhatian kat family sepenuhnya...bila la turn huspa pulak..owh..bestnyaa.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails