My sweet story...

My sweet story...

Thursday, September 12, 2013

Buat kek

Resepi ni dapat dari anak buah husband, baru je grad. So buat masa ni anak buah husband jual kek secara online. Yang berada di sekitar Melaka dan Muar bolehla tempat kek dengan Niena di facebook Simply Irresistible. Masa raya hari tu, makan kek ni rasa sedap pula.

Ini hasil air tangan saya. Sedap. Kek yang kaya dengan rasa coklat, ditengahnya dilapisi dengan nutella, ferrero rocher crumber dan juga whipping coklat.

Ini bodak tak sabar2 nak makan kek

2 comments:

lieyalatif said...

wow nieda!! nampak mcm beli kek ni sbb cantik...pandai nieda buat....

εïзmummyHazaεïз said...

rajin nieda.. :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails