My sweet story...

My sweet story...

Monday, October 26, 2009

Humaira in action...

Wajah2 kesayangan mummy and daddy...

Bila Humaira ketawa...


Bila Humaira suka...


Bila Humaira menangis....


Bila Humaira tidur...

14 comments:

mamalieyna said...

so sweet..leh rakamkan sume moment baby kan..time tido plg best layan kan..
*arif saya susah nk snap pic dia nangis, kalo dia nangis, kita acu camera or hp nk snap, terus dia diam dan control taknak nangis..sbb dia suka senyum bila pandang lensa..hikhik..so susah nk ada pic dia nangis..huhu..

Jasfyra said...

makin beso makin cumil anak dara sorang nih...geram

Mama Qiestina said...

hye shalam kenal humayra..

mama nak link kan blog moleeey?
- Eryssa Qiestina ~cr

ezan said...

emjoy every single moment ngan anak2.. sebab kejap je rasanya dorg nk dah nak besar. humaira pun dah semakin cute.. hehehe...

Momma Mia said...

so sweet jer semua aksi2 humaira ni
every moments so priceless kan...

Mama-Miya a.k.a Jedi Hopeful said...

huissh galaknye dia senyum..pastu tang tido tu cam angel aje..sweet

hushuss said...

Nieda, muka Humaira masa "Bila Humaira suka" tu sebijik mcm Nieda.. really..saling tak tumpah...yang lain semua mcm daddy dia.

Hari tu selisih dgn cik nizam, tergesa-gesa nak balik, tingat Humaira dgn mummy Humaira kat umah kot..hehehe

HaRi-HaRi BaHaGiA said...

ala comelnye .....muah utk sidia..muah

- Leena - said...

allaalalala...tomei lah ank dara ko skang ni yek..wpon butak..ttp menten cun..

~PakKaramu~ said...

Salam ziarah dari Pak Karamu

mrs khairul said...

nieda rajinnya awak buat scrapping..cantik!! semestinya humaira pun cute sgt..xkira apa aksi pun..

kirana said...

comei2..rajin mama dia edit2 gambar..hehe kite dulu zman2 fotopages rajin la dok edit sket2..skrg tak sempat :)

Softtouch [Hanim] said...

comelnya..ni yg muza nkc uri idea nieda nie..he he he

muza paling suka n sedih tgk anak tido tau..rase mcm kesian tgk muka dia nak2 sblum tu muza ade marah dialah..

sujaihah said...

kembar nama anak saya ni kan..cute sgt laa...

tgh syok main ngan dia la ni...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails