My sweet story...

My sweet story...

Friday, November 22, 2013

musim orang kawen

Asal hujung tahun je mesti ramai yang naik pelamin. Teringat masa kat hospital dulu, ada nurse tu cakap hujung tahun ni musim orang mengawan. Kekeke...

Sabtu lepas ada 2-3 jemputan. Yang sempat pergi 2 je di Bukit Jelutong dan Puncak Alam. Kedua-duanya kenalan husband dalam vios club. First kiteorang pergi Bukit Jelutong dulu. Kedua mempelai adalah tentera. Adat istiadat perkahwinan penuh dgn ketenteraan, smart je tgk.

Geng vzs mr and mrs

Istiadat ketenteraan...best tgk main pedang

Selamat pengantin baru Reza dan Fiza
Lepas tu kami pergi Puncak Alam pula. Selamat pengantin baru Lan dan pasangannya. Masa ni hujan dan mula turun
Semoga berkekalan hingga akhir hayat

4 comments:

Puan Ida said...

dah cuti sekolah makin banyak lah kenduri kawin heheheh
salam perkenalan dari ida
jemput singgah blog ida ye
umielman.blogspot.com
dah follow blog ni ye

Dee said...

sukanya tgk wedding lalu bawah pedang..huhu..

Nastyna said...

cuti sekolah kan, kena pulak musim hujan, syok la kawen hehehe.

mama lieyna said...

Cuti sekolah, ramai la buat majlis kawen kan..
Ast week pun attend 2 majlis kawen, this week tak dpt jemputan pulak..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails