My sweet story...

My sweet story...

Friday, November 29, 2013

Aiskrim

Last weekend pekena aiskrim mahai. Bagi saya aiskrim  baskin robbins tu dah cukup mahal. Sesekali mkn bolehla. Husband pula tak suka baskin robbins, dia lagi prefer tutti frutti. Paling hampir dekat Bukit Jelutong. Dua2 aiskrim ada.

jamoca almond fudge dan cotton candy. Paling suka jamoca almond fudge dan antara top seller
Lepas habis makan baskin robbins, teman hubby plak pekena tutti frutti.
Firaas pun bedal tutti frutti

Isnin lepas Humaira dgn new zealand aiskrim. Kalau Baskin Robbins setiap 31hb ada diskaun, new zealand aiskrim pula setiap 30hb. 

7 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyerrr...

mama lieyna said...

Anak2 suka la sgt aiskrim ni... tp jarang mkn aiskrim kt luar ni.. :-)

Dee said...

I pun peminat tegar JAF kat BR..masa kerja kat situ..boleh kata hari2 belasah..hehehe..

~ana~ said...

lama x pekena BR...ana dgn husband pun suka BR...TF x berkenan sgt la...

Nastyna said...

Nak jugak... I dulu kalau pekena ice cream mahals ni hanya bila orang belanja, hehehe.

Lily@MamaZaraZareef said...

bestnye sekali sekala pekena eskrem mahal kan..tapi caya tak kite tak pernah try tutti fruitti..husbnd cam tak berminat jek nak ikut masuk..wuwuwu

lieyalatif said...

peberet lieya kalo BR semestinye praline n cream ngan toasted coconut...slurppp!

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails