My sweet story...

My sweet story...

Thursday, November 21, 2013

Food for love

Dah lama tak masak western, tetiba teringin nak makan chicken chop. Untuk mummy dan daddy, grilled chicken chop. Humaira dia lagi suka crispy, so kena letak breadcrumbs.

Ayam tu grill guna pemanggan ajaib. Ada coselaw, fries dan garlic bread
For my daughter, Humaira..Minah sorang ni kalau nk bagi makan telur kena buat bentuk fancy baru nak. So hasilnya, jadilah bentuk mickey mouse. Susahnya nk ajar makan sayur


Anak bujang sorang ni sejak dah masuk setahun, makan nak suap sendiri. Walaupun lantai berkecah, redha ajelah..yang penting Firaas nak makan.
Mamam..

Add caption

5 comments:

~ana~ said...

nieda, best nya tgk chicken chop..lama plak x buat..huhuhu

mama lieyna said...

Menyelerakan... comei je bentuk bear bear.. :-)

εïзmummyHazaεïз said...

Lama xbuat chicken chop. Hehhee terliur

nurbijen said...

kreatifnya mama... yg btk mickey mouse tu kentang ke ayam?

Nastyna said...

huuuuish semangat anak teruna makan, tak kisah la berkecah, yg penting dia nak jugak makan. Sedap chicken chop tu.

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails