My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, June 11, 2013

Majlis perkahwinan di Sumera Place, Titiwangsa

Awal bulan lepas dapat jemputan dari ex student hubby di Titiwangsa. Selamat Pengantin Baru Akmal dan Athirah yang berlangsung di Sumera Place, Titiwangsa pada 1 Jun lepas. Sumera Place merupakan sebuah banglo yang disewa khas untuk event seperti majlis perkahwinan. Cantik tempat ni, berkonsepkan ala-Garden Banglo. Sesiapa berminat boleh tengok di Facebook Pengantin Eksklusif.  Tempat menjamu selera di sekeliling swimming pool. 

Banner dari facebook mereka Di SINI


Tempat menjamu selera di sekeliling swimming pool




9 comments:

cha said...

wah nice. nanti nak share dgn kwn i la sebab dia tgh busy carik venue wedding nanti

εïзmummyHazaεïз said...

cantik.. tapi klu bebudak ikot kena pantau.. kang ade kuak lentang kat swimming pool tu.. hehehe

Hunny Kitty said...

pernah jugak attend wedding kat sini...

~ana~ said...

waa....serba serbi cantik..kek, pengantin, baju, pelamin...huhuhu...

anie said...

wah ..sewa banglo pun ada..sama mcm dewan jela kan..yg penting rumah xyah nak kemas2..

hazlina azmi said...

Bestnya blog awk.. nice to read and read more

Free2 jemputla ke blog saya ye
http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

wowwww best nya weeding kat banglo..

mama lieyna said...

Waaaaah cantik sangat.. sure sewanya boleh tahan ni kan... :-)

Ibu Ayra said...

minggu sebelum tu my cousin buat wedding dia kat situ jugak... patutla tgk tmpt tu mcm familiar... tp ros x attend coz jauhkan, perlis n KL...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails