My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, April 25, 2012

Kek untuk Humaira

Dua minggu lepas punya cerita. Sekarang ni cik adik manis ni dah faham, kalau birthday mesti ada kek. Padahal birthday Humaira 10 Mei ni, tapi nak juga kek Happy day to u (happy birthday to you), gara2 birthday daddy awal bulan April hari tu.  Tiap2 hari minta kek happy day to u. 

Untuk puaskan hati, beli 2 slice kek secret recepi. Tersenyum lebar member...bila kakak dengan abang dekat secret recepi tu nyanyi lagu happy birthday..


Muka budak happy...

12 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

sedap nyerrr!!

lieyalatif said...

keh keh keh ...org lain punye besdei die yg cop nak kek yeak nieda.....layan kan jek laaa...budak2 mmg camtu hihihi cute jek tgk humaira kongker kek tu...

~ana~ said...

cik adik manis makin manis la...:)

yatie chomeyl said...

wah x aci ;a humaira...nti 10 mei dapat kek lagi, aunty nak skit boleh? hehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

epi belated besday Humaira..
bestnyer beday kek die, yum yum!

anie said...

bzday dia 10 mei ye.sam dgn hubby aku pun 10 mei gak...

Ren Din said...

Ini tak aci!belum birthday dah dapat kek ni! =) comel, muka puas hati! hihi

misshannajr said...

anak sedara sya pun asyik suh buat cake jer..bulan2 dorang jer yg birthday haha

Softtouch [Hanim] said...

xpelah..budak2 kan mmg excited nmpak kek..

mamalieyna said...

sedapnye kek humaira...^_^

ha'a anak time nak msuk 3 thn baru diorang fhm sket, kek utk happy besday~ ^_^

ieda said...

eppy bday humaira ...
senyum simpulll ;)
semoga jadi anak yg solehah ye sayang ! ... ;)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

suka nyer humaira dpt makan kek..yummy..
****happy advance birthday for sweet humaira*******

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails