My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, April 4, 2012

Celebrate birthday daddy di Restoren Zam Zam

Happy birthday daddy. 3 April birthday daddy yang ke 37 tahun.  Semoga dengan pertambahan usia ni, diberi kesihatan yang baik dan dimurahkan rezeki. We love u daddy..

Sempena birthday daddy, semalam daddy belanja makan di Restoren Arab. Nama restoren ni restoren zam zam terletak di Oasis seksyen 9 Shah Alam. Rata-rata pekerja di sini bangsa Arab. Tak silap saya tuan punya kedai ni pun orang Arab. Servis memang tip top, harga food agak mahal juga. Restoren ni memang luas, ada 2 tingkat.

Inilah restorennya..gambar saya ambil dari internet.

Sejak akhir2 ni, makin manja Humaira,..sementara menunggu makanan sampai kita posing dulu.
View dalam restoren
Daddy punya food, chicken Kabsa. Daddy order Arabic cofee. Secawan kecil tu RM5
Nasi mummy share dengan Humaira.. si kecik ni memang suka nasi arab. Banyak dia makan


Makan bersama nasi..sup dan sos. Sup tu kuat betul rasa kambing. Sos tu sedikit pedas tapi lebih kuat rasa fresh tomato

Mixed grill (ayam + daging + kambing). Harga RM30, sedap tapi portion kecil je

Telur..Tak ingat dah namanya. Sepinggan RM12. Saya rasa saya pun boleh masak telur ni.




* Orang gov pasti tersenyum lebar pelarasan gaji kali ni. Rezeki masing2. Setiap anak pun bagi saya ada rezekinya. Macam masa mengandungkan Humaira dulu, husband naik pangkat. Pregnant kali ni pula ada pelarasan gaji. Alhamdulillah...

8 comments:

Nida Mohd said...

Sedap kan makanan dia..i pernah berbuka kat sini bulan puasa tahun lepas..btw happy birthday en nizam.. :)

♥ Wina ♥ said...

tak pernah lg merasa nasi arab huhuhuuu

yatie chomeyl said...

sedapnya nampak..nyam nyam...eh tp apsal bday daddy pun daddy kena belanja? bukan patutnya mommy kena belanja daddy ke? hik3x

:: Mrs.Eady :: said...

makanan arab mmg sedap..suka jugak ni!

lieyalatif said...

tu la...kalo gi makan nasi arab senang kan nieda, anak2 kite suke mkn ...anak2 lieya pun suke...mkn gitu jek bertambah2 mkn...sebab nasi arab tu sendiri dah ade rase......

menariks lak tgk mixed grill tu....

Cik Ecah said...

Alhamdulillah....:)

wah selalu lalu jer kat situ...
memang nmpak mewah restoran zamzam tu...
nasi arab tu kenyang mknnya...sbb bnyk :D

~ana~ said...

ana dgr kat sini pun sedap mknan arab dia...:)..hppy belated birthday to daddy humaira...

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya..muza suka nasi arab tp asben xsuka...

Alhamdulillah rezeki anak2 kan....syukur

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails