My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, April 17, 2012

Ikan untuk Humaira

Hampir sebulah sudah Humaira bela ikan ni. Gara2 pergi Tesco Setia Alam, ada kedai jual  pet, bising nak fish. Daddy layankan aje. Itu pun sebelum beli macam2 pesan, salah satunya jangan bawa masuk dalam bilik tidur ikan ni. Huhu...

Disebabkan mummy dengan daddy pun tak pernah bela fish sebelum ni, so beli yang kecil je. Bolehla Humaira buat main2..Daddy kata kalau dalam tempoh sebulan lagi ikan ni masih hidup, bolehla beli akuarium besar sikit. 

Hari pertama dapat fish, melangut je kerjanya tengok fish..

Si muncung..

* sejak preggy ni, mood sangat malas nak update blog....

12 comments:

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

budak2 memang suka ikan kan, balqis masa 1st time beli tu dok lagut melangut nengok ikan tu,,tapi dah lama2 kurang sikit

lieyalatif said...

wah....i likeeee...humaira dah ade pet rupenye......bagus tau nieda kalo anak2 kite ade pets, boleh build up skill die dlm kasih sayang n bertanggung jawab macam tu....

yatie chomeyl said...

pembawakan baby ke jd malas nk update blog? hehe

εïз mummyHaza εïз said...

hehehe acik suke bela pet... ni paling akhir bela si anyau.. dulu husband acik suka bela ikan kelisa.. tapi lepas dah mati terus tinggal gitu jek hobi tu.. :D

Jasfyra said...

comelnya gambar no 2 tu..geram tgk bibir humaira..wah!! dh ada fish la dia..leh geng ngn kakak dina n cica ni

~ana~ said...

hidup0 lagi x ikan ni?

Fafau de Craft ( Zana ) said...

kawan baru humaira yerk..baiknya humaira xkacau2 ikan tue..

Lily@MamaZaraZareef said...

Zara punye ikan dah mati dah..huhu,.yg last tu bertahan 7 bln gak pastu tak tau apasal mati tetibe. Apepn,harap humaira pndai jaga ikan tu bebaik ye..:-)

Nida Mohd said...

Bagi la nama ikan Mama tu..;)

Ada masa auntie dtg rmh maira lg k..

Softtouch [Hanim] said...

seronoklah humaira ada kwn baru..lekalah dia layan ikan tu kan

Softtouch [Hanim] said...

seronoklah humaira ada kwn baru..lekalah dia layan ikan tu kan

Sherwieyna Muzzawer said...

salam kenal. comelnye ikan dia. i dah follow blog kiut ni.follow i balik ye..tq..;D

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails