My sweet story...

My sweet story...

Thursday, March 8, 2012

Humaira join playgroup

Sebenarnya dah lama Humaira bising2 nak pergi school. Bila tanya kenapa nak pergi school. Dia jawab ada cikgu, ada kawan. Kesian pula mummy dengar. Daddy suruh mummy search social class untuk Humaira. Cari punya cari jumpalah Tateh Playgroup. So hari Sabtu sehari sebelum Humaira admit kt hospital sempatlah dia join kelas tu. Nampak dia happy walaupun malu2 dengan teacher Munira dan kawan. 

Next time kita boleh pergi lagi yer. Macam2 yang Humaira belajar..colouring, sorting activity, abc. Insyaallah next year Humaira boleh pergi school. Kelas ni bermula dari pukul 10 pagi hingga 12 tghari. Tak boleh lama2, anak2 cepat bosan. Teacher Munira pun pandai  tarik minat anak2, bila nampak ada yang bosan teacher ajak main bubble, parachute play. 
Teacher Munira and bubble.

Anak2 memang suka

Finger paint. Mula2 Humaira macam geli. Bila tengok kawan2 dia buat baru dia ok.

Tangan siapa ni???

Hasil art anak2..so sweet

Sebelum habis kelas...

5 comments:

cik L.A.L.A said...

Suka je lyn krenah bebudak ni..
so swit..
nk skolh yea..tgu next year Humaira ;)

~ana~ said...

best nya humaira..dah join playgroup..:)

Nida Mohd said...

Bestnye join playgroup, kat mana tu nieda? Si Adam kalo tanya nak g sekolah tak mesti dia jawab taknak..huhuhu

Anonymous said...

Try search kidzania

Softtouch [Hanim] said...

seronoknya humaira..xpe nnti p skool ye..byran dia mcm mana nieda

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails