My sweet story...

My sweet story...

Thursday, March 22, 2012

Check up second junior (SEJU)


Semalam untuk pertama kalinya check up di usia 8 minggu usia kandungan. Kecil sangat lagi, dalam garisan X tu. Alhamdulillah semuanya OK, fetus pun dah ada heart beat. Dokter kata satu sahaja, hehe bukan kembar ye. Masih dalam fasa alahan lagi, cuma tidak seteruk minggu lepas. Harap2 beransur baik.

12 comments:

♥ Wina ♥ said...

tahniah nieda!

wina baru tau..take care ya :-)

adarnadzmie said...

akak pun scan masa 8 minggu lebih kurang cam ni jugak.... kecik comel lagi...:) moga nieda kurang alahan lepas...

ezan said...

benda yg paling ezan suka masa pregnant is masa scan. bestnya... take care nieda!

yatie chomeyl said...

SEJU tu apa nieda?

mrs.spicy said...

congratssss..mayra cute comei lote nak dapat adik dah=)

YanDarwisy said...

kiter teringin jugak... bilalah agaknya ya...:(

mamalieyna said...

waa peknen eh..awat eina rasa cam ketinggalan je ni..huhu~ apapun tahniah k~

waaah humaira mau jd kakak la..take care~

nieda said...

yatie:SEJU tu second junior.. hehe

~ana~ said...

alhamdulillah....

Softtouch [Hanim] said...

take care yer

εïз mummyHaza εïз said...

hikhikhik 2nd cucu coming...

rasp said...

syukran....
tahniah2 sis...
humaira dah nak jadi kakak :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails