My sweet story...

My sweet story...

Monday, March 19, 2012

Art activity

Majority kanak2 sukakan art. Lepas join playgroup tempohari, nampak Humaira excited kalau ajak buat painting. Sempatlah mummy buat 2 aktiviti sebelum fasa alahan menyerang. 

Hasil kerja Humaira...atas bantuan mummy juga. Dari segi pilihan warna cik adik manis ni yang pilih.

Sopannya cik adik manis ni duduk. Buat malu jer..Sangat excited menggunakan water color


Nanti bila mummy dah sihat kita buat aktiviti macam ni lagi. Mummy ada beli color untuk finger painting tapi belum berkesempatan beraktiviti bersama.

8 comments:

lieyalatif said...

BAGUS aktiviti mcm ni nieda...dpt build humaira punye skill.....lieya pun suke bagi mia mija buat aktiviti ginie.....tapi tu laaa kene hati2 takut belemoih bersepah je nanti heheeheheh

ieda said...

alah2 cute nyee humaira .. rajin tul dia .. kalau minat nie nieda , semua jadikan ;)

Nida Mohd said...

Pandai nya Humaira buat angry bird..mesti dia ralit kan buat art tu..comei je tgk..

:: Mrs.Eady :: said...

dah pandai dah dia :)

~ana~ said...

wow..best nya..dah lama x buat xtvt ni dgn anak2..hu3x..

Lily@MamaZaraZareef said...

dah lama tak bagi zara main watercolour..gara2 mamanye malas mengemas..heheheh..tunggu belikan zara meja study lainlah..skang pntang nmpak kakaknye buat kerja, si adik asyik nk kacau jek..tu yg susah nk beraktiviti ngan si kakak..=p

Softtouch [Hanim] said...

pndainya dia pakai water colour..p

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

pandai humaira color...tapi baik2 nanti kotor baju pulakkk..hehhee

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails