My sweet story...

My sweet story...

Friday, August 7, 2009

Saya yang tak sihat...

Adui start semlm until today, saya mengalami food poisioning yang agak teruk..Malam kelmarin langsung tak boleh tido gara2 mkn kat luar..Ofismate saya pun mengalami simpton yang sama..Semalam terpaksa ambil MC, lemah longlai rasanyer.. Sian Humaira, terpaksa hantar taska, mummy betul2 tak larat nak jaga..Nak makan pun tak lalu..Stock EBM mummy merundum giler hari ni, hanya dapat 8 aunz saje pump untuk 2 kali sesion..Selalunya mummy dapat pump dalam 16 aunz untuk 2 kali sesion..
Hari ni pun masih terasa sakit..hopefully cepat sembuh..Tak lupa juga terima kasih pada rakan2 yang mendoakan kesihatan Humaira..Alhamdulillah Humaira dah kembali cergas, cuma ada selsema sikit2...Terima kasih semua, i love u all...

4 comments:

EijalAnimDanish said...

ciannya mummy dia xsihat plak...xpelah nieda bkn sngaja nak anta taska kan..muza pun kalu demam n xlarat muza anta jugak..take care yer..muahs untuk humaira

hushuss said...

Waa..lepas Humaira baik, mummy dia pulak tak sihat. Cepat-cepat baik ye Nieda. Daddy sakit, mummy jaga, Humaira sakit mummy jaga...mummy sakit Humaira dgn daddy kena jaga mummy.

☆ lieya latif ☆ said...

laaa sian ko nieda.....mmg lemah kalo food poisoning nie.....harap2 cepat laa ko sembuh.....take care yeak...

Intan said...

La kesian nya kat nieda....semoga lekas sembuh ye mummy humaira. Rehat banyak dan jgn lupe mkn ubat ye :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails