My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, August 19, 2009

Humaira demam

Pagi semalam bawa Humaira pergi cucuk for 3 months..Kali ni anak mummy nangis kena cucuk tapi x lama..Sian anak mummy lepas cucuk petang tu demam. Kelam kabut pagi ni daddy cari termometer dan cool fever. Alhamdulillah walaupun x sihat anak mummy baik jer tak meragam. Hopefully by tomorrow dah ok yer sayang..





Sekarang ni Humaira tak boleh kena tinggal sorang2, mulalah jerit nak cari kawan. Gambar pampers ni lah kawan dia. Bila mummy nak masak mummy letak pampers ni kt sebelah Humaira, bukan main menyembang dengan mamy poko nyer..hehe kelakar. Sampai tertidur yer sayang...


Gaya Humaira tidur..


Dan bermula minggu ini, saya menjadi fulltime housewife..Inilah antara gambar ofis saya..Suka design tangga ni mcm hotel.tinggal kenangan..



10 comments:

mamalieyna said...

*sian humaira demam ye..cepat sihat ye sayang.. :)
*geramnye auntie nengok, bumbum betoi..teringin nk cheom2 ..leh.. :)
*heheh..pampers baby poko jd peneman yek!..comel jek..

kirana said...

comeii..rambut tercacak ek

skrg ni demam jer dah mula risau
moga cepat baik

Jasfyra said...

pandai nya dia..nk berteman ye sayang?
bagus la idea pampers mamy poko tu..sapa punya idea tu?hehehet

yatie chomeyl said...

kelakar pulak leh ckp2 dgn cover pampers ye...tactic baru ni, leh try gak lah kat baby SN :)

Intan said...

Welcome to be one of SAHM nieda! Uiiit geramnya tengok tgn dia yg berlipat-lipat itew...geget cikit!

Serononye humaira borak ngan bb mamypoko tu ye...mesti cute je :)

P/s: Semoga cepat sembuh ye sayang...

Farasela said...

ala comelnyer dia leh borak2 lak ngan mumy poko...fara doakan anak nida baik ye...musim demam skang...take care...

Softtouch [Hanim] said...

sukalah humaira mummy dia dah berkepit ngan dia lepas nie..alahai comelnya humaira..rase nk gomol2 jer..kecik2 dah pndai nk berteman yer..nk adik lg x?he he he..boleh plak dia borak2 ngan bb kat pampers tu..
semoga humaira cpt smbuh

☆ lieya latif ☆ said...

demam nak tukar bulan tu nieda...org kate nak dpt akal...harap2 dah sembuh laa sicomel bam2 ni yeak...

nieda, salam ramadhan almubarak dan selamat berpuase buat nieda sekeluarga....

hushuss said...

Masyallah, demam-demam pon comei si Humaira ni...geramnya aunty Huspa tgk. tangan dia berkatam-katam, berkat susu Nieda. klu dpt ni mahu aunty Huspa gigit2 pipi. hehehe...

Ibu_Mysara Syauqeena said...

lain kali kalau demam, better tak payah pakaikan baju kat humaira sbb baju ni trap haba badan dia..masa mysara demam dulu pon my doc advise camtu..kalo nk cover pon juz dgn kain lampin sbb nipis..pastu jelum2 dahi, ketiak n celah peha dia dgn towel basah..insyaAllah temp cepat turun..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails