My sweet story...

My sweet story...

Friday, April 17, 2009

Melawat baby Adam....

Rabu lepas, saya dan ofismate Kak Mai telah menziarahi Yus. Dia ni ofismate saya. Tahniah buat Yus kerana dapat baby boy..Nama baby Muhammad Adam Harith..(Nice name). Lahir pada 11 April 09 secara ceaser coz baby songsang..Anyway Yus, congratulation kerana telah selamat melahirkan baby..Mesti seronok saat bergelar mama kan? Wah x sabarnya daku...hehehe..


Actually Yus ni kahwin bulan 5 tahun lepas serentak dengan adik ipar dia...Yang bestnya dua2 dah selamat bersalin...Beza baby cuma 2 minggu..Pasti mak mertua Yus seronok dapat cucu serentak. Adik ipar Yus telah selamat melahirkan baby pada 30 April 09 (Kalau tak silap). Baby gurl nama Qaseh..(Hehe panjang sangat, Qaseh jer yg i ingat). Saya dapat bayangkan dah besar nanti dorang ni mesti rapat.

Jom layan gambar-gambar..

Nilah dia gambar jejaka kenit..Comel tau ikut muka mama dia..Time kami datang baby Adam ni asyik tidur jer, so tak dapek den nk pegang..



Yang ini Adam ke? Ohh tidak, inilah Qaseh..Pegang baby ni terus tido..hehe



Kasi close up sikit Qaseh ni...Comel sangat, saya suka bau baby...


Lastly semua mummy mesti nak inteprem jugak...tgklah badan daku yang semakin mengembang..Serious takut gue tgk badan sendiri..


Kasi close up sikit..Sepanjang pregnant hampir 20kg naik...Harap2 lepas bersalin bleh back to normal..Comelkan Aina, ofismate saya punya anak..Nanti ajak mama pegi playground ye Aina..Good gurl Aina ni...heheh


5 comments:

Ummu Ibtisam said...

Salam. Nieda, memang seronok tengok baby dan tak sabar campur berdebar-debar nak bersalin kan? moga dimudahkan bersalin. Yakin boleh! Nanti breastfeed baby, boleh kurus semula, insyaAllah :-)

☆ lieya latif ☆ said...

wah nieda .....nampak dah tak sabar2 jek nak timang baby sendiri hik hik hik....lieya ni tak leh la skrang tgk baby newborn, makin berkobar2 rase nak preggy balik heheheheh....

ha'ah, nieda nampak mmg dah berisi, tapi takpe, berisi time pregnant mmg patut laaa.....lepas pantang karang diet laa balik he he hehe....

re : pasal touch up blog tu lieya byk belajar kat sini...

http://hanatrg.blogspot.com

cube laa...byk tutorial die kite boleh belajar.....

LeenA said...

hehehe...comel je kan baby2 nie...aku pon nk mereadykan diri utk preggy...

bdn ko adale smaa size adik aku...

dia pon cabar diri sendiri lps bersalin nk fit kan balik bdn...

aku dh dpt byg lah klu aku preggy besau dia camne..uhukuhukuhuk..

bamnye lah aku nti..:(

nizamyunus said...

susah woo nak tangkap gambar tu .. lighting tak cukup ..nasib baik camera man tu pakar..

Jasfyra said...

best bau baby..rindu la..xsabar nk peknen balik..tp kena tunggu dulu..hehe.nanti kita peknen sama2 ye..kekekee

nida, bam2 masa peknen xpe..adatle kan..lgpon nampak comel..aku ni ha, sampai la ni bam2 lg..apa kes?hahahaa

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails