My sweet story...

My sweet story...

Sunday, April 12, 2009

Breastfeeding class

Sabtu lepas, 4 April saya dan hubby telah menghadiri kelas breastfeeding yang diadakan di TTDI Jaya Shah Alam. Banyak info yang menarik kami perolehi sebagai persediaan untuk bergelar mummy and daddy. Kami memang berazam untuk memberi exclusive breastfeed untuk anak kami..

Sebelum gerak harus tangkap gambar dahulu



34 weeks pregnant...bam bam


Sara Kids, TTDI Jaya Shah Alam




Breastfeeding class telah disampaikan oleh Puan Farah, pakar Laktasi merangkap owner Sara Kids..Kagum dgn dia..hehe


Antara peserta yang datang...




Last but not least, kami sepakat untuk membeli set breatfeeding spectra 3..Taraa


Dgn buku panduan penyusuan ibu berkerjaya


Bagi pendapat saya, tak rugi pegi kelas ni...Selamat berhujung minggu..


6 comments:

Jasfyra said...

sangat bagus..semoga berjaya bf secara exclusif

☆ lieya latif ☆ said...

eh mmg tak rugi laa nieda...kalo lieya pun lieya nak pergi...mcm2info boleh dapat...sure nieda berkobar2 nak BF baby kan.....teruskan usaha murni mu itu!!!

lieya pun kalo 3rd baby nanti nak BF....paling lame dpt mase mija 9 bulan...pastu die tak mo dah sebab lieya kene gi kursus 2 mingu tu....terkilan betul...

yusyanti said...

tahniah...
smoga slamat smuanye
dah nak dekat due kan...
thanks sbb sudi g blog sy...
mcm sy,agak terkilan sbb dpt bf sebulan jhe....
x tau mana silapnye....
silap sy mungkin

LeenA said...

wah..gie class breastfeeding...bet kan??ehehehe...

trse2 plak nk mengbreast feeding jugak..

:))

Ummi Salsabila said...

hi.nieda.stay s.alm juga ye.bagus tu.go BF exclusive ok.gambate! aja2!! chaiyok! kite exchange link ok..

Mr Nizam said...

husband dia ni pun kena tarik gi kelas bf sekali ..

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails