My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, April 22, 2009

Emergency bag...Time to move

Just to announce , that we're done shopping for our baby..Dan saya sudah packed bag emergency untuk dibawa ke hospital.

Checkli
st untuk mummy:
Kain sarung - 2

Baju - 2

Panties
Nursing bra

Maternity pad

Socks
Towel

Toiletries (yang ni blum pack lagi)


Checklist our lil' one
Pants - 2

T shirt -2

Blanket
Mitten, booties & hood

Pampers

Napkin


Dan inilah begnya.. Hijau beg mummy, yang orange tu beg baby. Rasa mcm banyak sangat barang, tapi saya suka bawa extra..


Yang ni plak, semalam saya pegi SACC Mall Shah Alam, ada sales brand Poney..Memang rambang mata nak pilih..So saya sempatlah rembat dua pasang baju dengan sock dan hood..


Dan inilah barang-barang baby..Rasanya semua dah complete termasuk mummy punya..

7 comments:

Jasfyra said...

xsabarnya nak tunggu nida junior kuar

nieda said...

Insyaallah coming soon nida junior akan keluar...

☆ lieya latif ☆ said...

bagus nieda...mmg betul pun, dah sepatutnye siap2 kan beg utk delivery....lieya pun dulu camtu laa...2 beg jugak, tapi lieya 7 bulan dah start packing....e he he he takut tekeluar awal....

jgn takut2 tau....relaks ajek...(cewah, aku pun takut2 gak dulu kih kih kih )

LeenA said...

eii...debor2....

aku yg xpreknen pon debor..aku pon going 2 preggy..tp dh byg penatnye 2..

:))

Softtouch said...

dah scan yer..bb girl ker?sbb muza nmpak pink2 tu...x sabar rasenyer nk tgk nieda junior..agak2 mcm joanna bessey x?mcm mummy nyer jgk...byk2 bertenang n sabar yer...IsyaAllah semua akan selamat ok...take care

Ummi Salsabila said...

slm nieda.smoga dipermudhkan & slmt sume nnt yee..bagusla da siap2 packing.pi jugak ye sale poney tuh.hehe.rambang mata kan.mesti baby girl ni.nmmpk baju bunga2 tuh..hihi.congrats ye..

NuRuL DhiA said...

salam nida, semoga selamat ibu n baby...doa2 byk moga di permudahkan semua nya..amin

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails