My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, March 11, 2015

setia alam

Hujung minggu lepas bawa kids jalan2 di Setia Alam Mall. Tempat ni memang menarik sebab ada shopping mall, air pancut, convention centre, tasik, padang dan playground. Dari petang sampai ke malam melepak di sini. Selalunya hujung minggu memang penuh kawasan ni.

Petang tu bawa mereka main2 di playground.

Dua beradik

Daddy kata muka fotostat. ..
Firaas yang susah nak bergambar. Dalam tasik ni banyak ikan tau
 
Suasana air pancut di waktu petang

3 beranak menikmati pemandangan air pancut


view waktu malam memang cantik dengan lampu

2 comments:

idzwa kamaruddin said...

haah photostat abis!

Cik Ecah said...

mcm best je tgk tmpt ni...selalu lalu jer..hehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails