My sweet story...

My sweet story...

Thursday, March 12, 2015

Mencari meja stainless steel di CKE Marketing

Misi mencari meja stainless steel akhirnya berjaya juga. Penat mencari melalui online akhirnya berjumpa dengan CKE Marketing SDN BHD. CKE supply barang2 dari BERJAYA group. Kalau sesiapa yang nak mulakan bisness atau buka restoren di sinilah tempatnya. Semua benda ada dari meja, mixer, freezer semuanya ada. CKE Marketing ni banyak cawangan. So boleh tengok detail cawangan di sini atau google CKE marketing.

Saya beli dua buah meja stainless steel. Satu untuk letak oven 100l dan satu lagi untuk uli roti. Insyaallah dalam perancangan untuk kembangkan bisness roti secara kecil-kecilan.

Saya pergi cawangan di Klang. Macam2 jenis meja ada. 
Oven, mixer dan refrigerator
Meja stainless steel
Deep freezer

6 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Alahai.. Teringat bisnes lama... Acik nak jual deep freezer. Singer. Hehehe

kehidupan sihat said...

salam kenal kak hasnida..semoga perniagaan bertambah maju :)

jemput ke blog nana

Lily Mama Zara|Zareef|Zayed said...

wahh..sume stainless steel belaka..hihi..bagusnya nieda ye good luck utk biz tu k..^_^

Suziana Yusoff said...

Assalamualaikum..harga brp meja tempat letak oven tu

Anonymous said...

MSM Marketing SB dekat Kencana pun ada jual.
Beda Berjaya murah and sesuai untuk bisnez baru and MSM untuk restaurant - tahan lama.

Miss Nina said...

Brp harga meja kerja stainless

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails