My sweet story...

My sweet story...

Monday, July 8, 2013

Intro: Sanrio Hellot Kitty, Puteri Harbour

Intro dulu ya.. Sedikit gambar dan video masa pergi Hello Kitty town bulan lepas. A lot of pictures, tak sempat nak edit. Kononnya nak edit weekend lepas, tak sempat..Pelan-pelan kayuh, untuk kenangan anak dara mummy, Humaira..She really2 enjoy...



Dunia si kecil. Tak habis2 request nak bilik macam Hello Kitty. Fengsaaan... Now semua nak hello kity. Kadang2 rasa macam imaginasi merek ni hello kitty betul2 wujud dan hidup macam mereka. Haha. itu yang mummy boleh buat kesimpulan bila tengok reaksi Humaira ni.




4 comments:

lizz said...

waa best tu kalo anak say agi sini memang melanguk la dier nengok hello kitty ni...dah la pinkkan

mama lieyna said...

Hello kitty mmg cute n comel.. mana tak anak dara tu suka... :-)

lieyalatif said...

bestnye...nieda gak dah sampai....lieya ni dah berjanji ngan anak dare lieya tu tak sampai2 lagi hah heheehehhe.....

gugurl suke laa kat sini kan nieda....sbb hk kan....

selamat menyambut ramadhan al mubarak buat nieda sekeluarga....

Lily@MamaZaraZareef said...

wahhh..bestnye dh smpai hello kitty town..dah lama ingat nk bwk zara dtg cni tp belum ada kesempatan lagi..nnti sharelah stori cpt2..nk tau best ke tak tpt ni sbnrnya.=)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails