My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, January 16, 2013

Aksi Firaas nak tidur

Tipikal budak kecik, nak tido mesti nak merengek atau menangis dulu. Kadang2 mummy layan juga, tapi kalau busy buat kerja rumah, self  independent lah Firaas. Merengek, lama2 tidur sendiri. Hehe..Macam mulut burung, asyik nak hisap candu mummy dia je. Sudahnya muntah..Habit terbaru hisap jari. Kalau boleh sepuluh jari mau masuk mulut.

Budak bam bam ni mata dah kuyu
Antara aksi Firaas sebelum tidur. Muka rimas, hisap jari, menguap dan akhirnya baru tidur.

Akhirnya lena juga

Kakak Humaira dan adik Firaas





* semangat tahun baru kononnya nak rajin update blog, nampak gayanya belum tercapai lagi. Saya tengah busy prepare paper bag untuk Majlis Akikah Firaas bulan Feb nanti. Disebabkan budget kurang, so terpaksalah DIY (do it yourself) paper bag. Nanti dah siap, saya upload kat blog.

6 comments:

anie said...

aah la lama xupdate...
semakin bambam firaas...muka pun da nampak lain


DIY lagi puasati sbb sendiri yang buat....

Rasp said...

sedapnya tgk dia tidor tu....
kak long baik je dok tepi adik tak kacau...
goooooood girl...

best ooooo buat goodie bag sendiri...
lebih puashati...

lieyalatif said...

tembamnye firaas nieda....suke tgk die...lengan tangan tu buat geram tgk hah....

mcm kes dayyan laaa mase baby..kelahi mata die teruk...lieya bukak lagu selawat2 kat ipad ke henset ke baru laa die tdo senang...

Nida Mohd said...

DIY pun ok..boleh wat ikut citarasa sendiri..
ajak kakak maira ngan firaas tolong cpt ckit siap, so mummy blh berblog..hehe

Nastyna said...

tenang jer tengok dia tidur.

mamalieyna said...

woo debabnye firas, semangat ! comel..

alahai sian tertidur sendiri ye..hehe~

budak kecik gitula. nangis tandanya nk tidur or lapar or tak selesa sbb berak /kencing kan.. ^_^

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails