My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, August 7, 2012

Nasi tomato

Weekend lepas dah plan nak masak nasi tomato, tapi Sabtu tu dah start sakit tekak dan batuk.. Cancel terus plan nak masak. Hari ni dh ok skit, bolehla mulakan projek masak nasi tomato, ayam masak merah dan acar timun. O, resepi google je, semua tersedia. Kata maklumat hujung jari. Kebanyakan resepi kt internet, bahan2nya lebih kurang je..



  






 

11 comments:

mamalieyna said...

simple je kan tapi sedappp..hehe..

menu eina di hari ahad lalu, ajak family kakak n adik dtg berbuka di rumah, so buat menu nasi tomato dan laksa...itu pun tak larat nak makan dah..huu~

kemey said...

nyum3...n3 arini full wif recipes,bes cuci mate^^

ieda said...

ymmey ! . akk baru je sebut2 ngan ummi akk nak buat nasi tomato bila raya kedua nanti ;)

lieyalatif said...

rajin betul mak yong dedek nie heeheheh....amik ko...satu periuk hah nasi tomato....mmg nampak sedap nieda....kalo jiran sebelah, leh dpt sepinggan kan ekekeekekek

anie said...

uish...sedapnye...
rajin ibu mengandung nie masak kan

:: Mrs.Eady :: said...

hamboiiii terliur dah nih!

~ana~ said...

boleh la buat ptg nih...:)

~ana~ said...

boleh la buat ptg nih...:)

Huda said...

sedapnye.. nak sikit :)

Lily@MamaZaraZareef said...

antara fevret ni nasi tomato..tp tk pernah try buat sendiri..=p

ieda said...

bila x sehat memang x der mood nak masak dik .. semua rasa tawar aje .. huhu

alhamdulillah , dah ok barulah leh masak penuh perasaan ..

urmmmmmmmm sedapnyeee , rajin nieda masak nasi tomato ;)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails