My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, June 13, 2012

Jalan2 di GM Klang

Sabtu lepas husband ajak pergi GM Klang. Selalu kalau pergi Jusco Bukit Tinggi lalu je, tak pernah singgah ke GM Klang. Apa yang menariknya di sini? Kalau nak buat bisnes pakaian online atau nak beli borong sinilah tempatnya. GM Klang ni terdapat beberapa bahagian dewan besar yang dikenali sebagai pavilion 1 hingga pavilion 6. Dalam pavilion ni terdapat pelbagai jenis kedai. Paling banyak kedai pakaian kanak-kanak dan aksesori wanita. Pakaian kanak2 ni design lebih kurang macam kalau kita shopping online.Bezanya dekat sini kita boleh tengok sendiri. Hihi.

 Dekat GM Klang kena pandai survey dan tawar menawar. Harga setiap kedai ada yang berbeza. Niat dihati nak cari baju pyjama untuk Humaira. Pyjama untuk baby gap sehelai RM25 tapi kalau beli 6 helai boleh dapat RM15 sehelai. Tapi kali ni saya beli brand holabebe RM18 sehelai. Bagi saya kain lebih berkualit dari gap. Terbekenan juga dengan rompers. Hihi bolehla beli untuk adik baby. 

Hasil rembatan di GM Klang

Tak sah kalau tak kena pau dengan Humaira. GM Klang banyak juga jual mainan kanak2. Daddy belikan Humaira train. RM15.

Peta

11 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

mmg teringin sgt nk ke sini..
tp blom kesempatan lg..
InsyaAllah.. nk jejak jugak, soping tuuu..

Jasfyra said...

dah lama teringin nk g GM ni,tp xpegi-pegi lagi.nnti la..1 ari..hihi

εïз mummyHaza εïз said...

acik selalu jugak ke sana.. sebab adik ipar buat bisness jual bj2 baby ni.. baju romper si kimi semua acik beli dr sana, murah :) cuci2 mata kat sana best kan..

mamalieyna said...

isssh kalau eina sndiri ke sana, harus ada yg memboronng jugak ni...teringin nk pi... ari tu beli romper kt GM kirim org jer, dpt pergi sndiri best jugak ni..hehe~

lieyalatif said...

lieya pun tingin nak pergi Gm nie...tapi ntah bile dpt pergi ni...

holebebe tu lagi bagus nieda kualiti kainnyer....lieya pun selalu beli brand tu....

NonaFauzi said...

selalu dgr je GM Klang, pergi x penah lagi, satu hari nanti nak g laa..banyak baju baby ek

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

GM klang saya tak sampai lagi kat sini...nak shopping raya nanti boleh ler g sana..

Dee said...

aritu gi klang lalu tapi tak singgah..nak raya nti nak singgahlah..mesti best shopping..

ct rahani said...

kalau beli borong untung la kan.. penah dengar je GM Plaza nih.. lum penah smpai lg..

Huda said...

huda pernah pergi..sbb cari barang tuk husna lil shop :) mmg murah kan..kalau beli bnyk :) xtau niedadah pregy lg..moga mudah semuanya :) rindu nak aktif blog..tp kadang2 bz dgn rutin harian :)

mamaelly said...

hai.. salam kenal..
elly mmg slalu p GM..amek stok2 tudung..ihihi

jom singgah
http://mamaellycollection.blogspot.com/

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails