My sweet story...

My sweet story...

Monday, June 18, 2012

Bila daddy uruskan kerja rumah

Thank you daddy sebab buat kerja rumah..memang keadaan rumah agak berselerak,semunya daddy kena kemaskan. Walaupun tak perfect tapi sekurang2nya bolehla harap untuk  sediakan lunch dan mandikan Humaira,kemas rumah sikit2.. since doc suh mummy bed rest disebabkan kedudukan uri bawah sedikit untuk mengelakkan bleeding. Ya Allah, Engkau permudahkanlah segala urusanku

Gambar Humaira selepas daddy mandikan. Seluar merah, baju hijau. Mummy pejam mata ajelah..hehe

8 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

AMIN ~

yatie chomeyl said...

hahaha sleuar merah baju hijau mmg trademark daddy2 sedunia kot..btol tu, pejam mata je lah :)

anie said...

hehe..biasa la tue kalau apak diorg yang siapkan..still boleh diharapkan..
semoga nida n baby sihat n selamat sampai bersalin ;)

♥ Wina ♥ said...

ahahahhh daddy jadi MR. Mama ye?

take care ye dear..

Dee said...

bila suami kita tolong buat kerja..seeloknya kita jgn merungut..ucap terima kasih je..kalau byk2 komplen..esok2 dia tak mau dah tolong kita..

i wish u cepat sihat sis..jaga kandungan baik2 ye..

nur said...

hahaha, perkara yg sama bila si abah uruskan anak, kena pejamkan mata sambil think positif :)

mamalieyna said...

take care to u~ huu

hikhik..samalah kalau dh lelaki kan.. hubby eina pun gitu, kalau pakaikan baju anak, asal boleh je..bukan nak cari pasangan dia..huu~

Huda said...

best kan bila sometimes husband yg buat keje umah :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails