My sweet story...

My sweet story...

Thursday, January 29, 2015

random photo


Teringin nak makan chicken chop.,jadi jom kita buat sendiri.. Sebenarnya sos brown dah mashed potato beli instant je kat kedai jual barang bakery. Saya beli di 2ply Klang. Tambah air panas dah jadi.
Kids punya menu nasi ayam tp ganti nuget..Sebabnya stok brg dapur dah habis masa tu..

Panas2 dapat pekena ABC or Cendol memang layan..Cantik presentation..Rasa pn sedap. Beli di Tesco Setia Alam


 My daughter memulakan seisi persekolahan. Dah hujung bulan Jan baru nak upload..Tadika yang sama cuma tahun ni tadika ni join Tadika ABS. Belajar rajin2 ye anak..

Time baik bolehla main sama2..cuba kalau bergaduh, mummy yang pening 

4 comments:

idzwa kamaruddin said...

sedap nyer!

Z@i Z@mR33 said...

terlio tgk mknan tu...aummmmm...

mamaarifakeem said...

Wowgambar makanan..sedap tuu....
Comel jer kakak beruniform...
Oooh bergdh jugak ke, dua beradik lain jantina ni, ingt yg sama jantina je kuat gaduh..ngee...

lieyalatif said...

rajinnye nieda...mcm kedai punye ciken cop tu...serius lawa n teliur kite...

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails