My sweet story...

My sweet story...

Thursday, October 10, 2013

wedding sabtu lepas...

Sokaaaanya dpt gantung kuali. Dah lama x mkn  lauk pauk kenduri, mcm org mengidam pulak nk mkn lauk kenduri. Hehe... Sabtu lepas dapat jemputan kahwin di Putrajaya. Kiteorang pergi konvoi dalam 5 biji kereta ke sana..
Pengantin...

majlis berlangsung di dewan siantan 1

Sabtu ni genap setahun Firaas. Makin besar dah tak berapa nk dgn orang

With kak ita..kami kan pergi konvoi

Masa nak balik kenduri ada karnival, singgah sekejap tengok apa yang menarik...
 time ni mmg tgh panas terik, dlm pukul 2 mcm tu. Ternampak penyanyi black yg pkai baju biru tgh buat persembahan. Black tgh nyanyi lagu tema jodoh itu milik kita. Kemain lagi Humaira ckp...dia nyanyi lagu mummy lah. Hehe..saya mmg layan drama tu, selalunya saya record, lepas subuh baru tgk.

Tgh panas ni black menyanyi..

Tak habis pun tgk black nyanyi kiteorang dah blahh. Tak tahan weiii, panas. Nanti anak2 demam susah plak kan. 

6 comments:

~ana~ said...

ana masa baru cite jodoh itu milik kita tu, layan la jugak tgk..skrg ni mmg x terlayan dah..xtau apa jd dah..huhuhu

Dee said...

ingatkan wedding my colleague pya sister..adik dia kawin gak kt siantan putrajaya tu tp ahadlah..hehehe..

cik lala said...

lah..nape xbg black paying..sian dia..hehe..
makin black lah kena panas :p

Linda Radzi said...

humairah macam anak saya la.. asal keluar kat mana2 lagu yang mama dia suka.. dia akan jerit2 bgtau.. eh lagu mama la... hihihiii...

jom tukar2 link..

http://afrahana.blogspot.com/

mama lieyna said...

Lama2 sekali mkn nasi minyak, mmg best :-)
Mmg pns kt putrajaya nun...

εïзmummyHazaεïз said...

sekali sekala gantung periuk mmg best, hehehe

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails