My sweet story...

My sweet story...

Monday, November 12, 2012

Gambar Firaas

Sudah berpantang sendiri di rumah. Baru best dapat guna internet. Kat kampung internet connection sangat slow. Lepas tu minta husband aktifkan data plan maxis. Prepaid ada dalam RM50 ++, hari kedua guna terus habis kena telan prepaid. Grrmm. Unifi juga tetap di hati. Huhu...

Berpantang sendiri di rumah memang kena banyak bersabar nak melayan karenah dua orang budak kecik. Kagum dengan super mom dulu2, yang boleh handle berderet2 anak. Saya yang dua orang ni, kdg2 rasa cukup lah dua. Hehe. Tapi bila anak dah besar sikit sibuk nak tambah lagi. Takpe ada satu kuota lagi kalau nak tambah. 

Gambar terbaru Firaas. Kat pipi baby ada birth mark (tanda lahir).

Kat dahi baby masih merah lagi kesan forsep. Masa baru lahir lagi ketara, sekarang dah kurang sikit. Dekat belakang kepala baby ngeri tengok kesan forcep. Ambil masa nak hilang
 
Kiss from daddy

Masa ambil gambar Firaas, kakak Humaira tengah lena tidur. Dah lama tak update cerita Humaira..



12 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

comel firas... nanti nenda dtg melawat yek.. hehehe :)

take care ya nieda

~MommyAida~ said...

Alololo...comelnyaa baby...geramm..

***Samala dengan saya..nanti nk pantang pon kalo kt umah mak, internet connection sgt slow..msti boring..hehee

:: Mrs.Eady :: said...

sweet~

♥ Wina ♥ said...

alahai..comelnya adik beradik nie :)

Lily@MamaZaraZareef said...

br jelas gambr bby kali ni..sblm ni x perasan firaas ada birthmark n kesan forsep tu..ke x alert eh..hehe..nway,kagum dgn org yg berpantang sendiri ni. kite dah dua anak,dua2 pn sepenuhnye kt umah mak. mujur sblh umah ada pencawang celcom..senang keja nk online..:-P

~ana~ said...

comel nya dua beradik nih....:)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

selamat berpantang nieda...humaira ada marah2 kat adik tak?

Anonymous said...

Assalam..Salam perkenalan. Saya terjumpa blog hasnida neh semasa mengoogle ayam kampung sebab saya tengah cari kat mana nak beli ayam kampung kat shah alam/klang neh. Kalau hasnida x keberatan , boleh share kat saya kat mana hasnida beli ayam kampung di meru, klang tu ek. thanks.

lieyalatif said...

olooo firaas comey!! ade tande lahir kat pipi yeak...dayyan plak kat hidung...

Farrah said...

Comelnya... Geram tengok baby.

nieda said...

anon: dekat meru sebelah klinik kesihatan meru. Ada gerai mkn kt situ, bhg blkg tu. Kita order baru disembelih dan proses. Kt pasar basah spt sek 6 pun ada jual

mamalieyna said...

Comel adik kakak..

Ooh teruk jgk kesan forsep ye..arif dl ada guna jgk, seb baik kesannya ikit jee.. bersalin cser tp ttp guna forcep..hu

Slmt mmenjd superduper mom..:-)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails