My sweet story...

My sweet story...

Wednesday, October 10, 2012

Menghitung hari..

Menghitung hari detik demi detik, cewah...Esok dijadualkan saya akan admit di Hospital Sungoi Buloh. Appointment pukul 9.00 pagi tapi rasa macam nak datang lewat je. Rindu untuk tinggalkan pengarang jantung hati, si Humaira. Malam tadi, mummy belikan surprise present untuk Humaira, Lego dan juga playdough. Nanti nak balut cantik2. Motif...supaya bila mummy masuk hospital nanti takdelah dia sedih sangat. Ke emaknya yang emosi lebih???hehe..

Malam tadi masa belikan present untuk Humaira, mummy sendiri yang cari. Daddy bawa Humaira jalan2 tempat lain. Rupa2nya dia ingat mummy dah masuk hospital. Daddy ajak Humaira makan, sikit je yang dia jamah. Selebihnya daddy kata dia termenung, ulang2 cakap mummy masuk hospital. Bila Humaira nampak je mummy terus berlari datang peluk mummy. So touching. Daddy awal2 dah pesan, esok admit kat hospital, tunjukkan kita kuat. Harap2 takdelah berlaku drama air mata..Sob sob..

Penngarang jantung hati mummy and daddy..



13 comments:

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Moga segalanye berjalan lancar...~

Rasp said...

ciannnn dia....
semoga segalanya berjalan dengan lancar, insyaAllah...

Z@i Z@mR33 said...

Moga selamat semuanya

junida said...

comel dah humaira,rambut dah panjang...semoga semuanya berjalan lancar ;)

:: Mrs.Eady :: said...

nak jadi kakak dah :) ape pun semoga semuanya berjalan dgn lancar,amin ~

Lily@MamaZaraZareef said...

alahaiii...kite pon ikut rasa sedih.hope sume urusan lancar ye nieda..then both mama n baby sihat hendaknye so boleh cpt2 balik reunion dgn kakak humaira..=)

♥ Wina ♥ said...

Humaira nak jadi kakak dah :-)

moga semuanya dipermudahkan ye

~ana~ said...

nieda, ana doakan semua nya berjln dgn lancar...semoga di permudahkan...insyaallah...

Dee said...

dah besar humaira..nti dia tgk baby dia seronok sis..dia kan girl..suka..mcm feeling main ngan anak patung betul2..u jgn risau eh..

moga selamat semuanya..amin..

lieyalatif said...

dup dap dup dap...wahhh nak menyambut org baru dah yeak nieda...tak lame lagi laa ni yeak...wahhh aku yg berdebar2 nie....

insyaallah humaira jadi kak long yg baik nanti tu....

eB said...

eB doakan dari jauh yer. be strong :)

MommyAqil said...

sEMOGA SELAMAT SEMUANYA YE Mama..Doakan yang terbaik..

Salam Kenal from Mommy Aqil

Nia said...

harap semuanya berjalan lancar ye dear :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails