My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, July 10, 2012

Melawat baby Kimi

Humaira dan Eizlan, anak Acik Haza yang ketiga


cerita ni 2 minggu lepas rasanya, pergi melawat baby Acik Haza. Anak acik Haza yang keempat, semuanya boy.Acik Haza pangkat makcik saya walaupun beza setahun dua..hehe... Dah lama plan nk pergi asyik tertangguh je. Akhirnya dapat juga jumpa..

mummy di usia kandungan 24 weeks, segala2 tembam. preggy kali ni x suka tangkap gambar, rasa diri comottt sgt dan langsung x suka make up




9 comments:

lieyalatif said...
This comment has been removed by a blog administrator.
♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

taklama lg blhla pangku baby seniri..
besttttnyer bau baby!!!!

Rasp said...

humaira ok tak tgk baby tu...
ker tak layan sbb ada geng lain hehehehehe
insyAllah dgn adik sendiri dia ok kan...

Nida Mohd said...

berseri-seri mak buyong..hehe..
Eh, humaira minum air dalam botol susu dah ek skrg? susu formula dia minum tak?

Anisa Hang Tuah said...

baby pakai baju belang2 sungguh ohsem!

nur said...

adakah itu petanda baby kat dalam tu boy? hehehe

Lily@MamaZaraZareef said...

tak lame lagi lehlah pegang baby sndiri plak kan..dah scan ke belum..ada tanda2 preggy baby boy tuh..^__^

Huda said...

comellah nida preggy :) humaira dah besar sgt..:)

εïз mummyHaza εïз said...

ehehe.. terima kasih datang tengok bby Kimie yek nieda... x make up pun cantekk :) humaira malu2 dengan tomato :)

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails