My sweet story...

My sweet story...

Tuesday, May 22, 2012

Kek birthday lagi...

Hujung minggu lepas mertua datang Shah Alam siap bawa kek lagi. Humaira nampak kek dialah orang paling excited. Kek tu mertua beli sempena birthday 3 in 1.... daddy bulan April, Humaira bulan Mei dan mummy bulan June. Thanks ayah dengan emak atas pemberian kek tersebut. 

Humaira orang paling excited bila nampak kek...
Baca doa sebelum potong kek.
Sejak preggy ni, kalau mertua saya datang sini, MIL sibuk masakkan. Macam last week pagi lepas solat Subuh ingatkan nak masak nasi lemak, sekali pergi dapur semua dah tersedia. Thank you emak.. 



* Hari ni mummy puasa. Moga mampu bertahan, adik duduk diam2 dalam tummy yer.. Semoga kita dipertemukan  dengan bulan Ramadhan penuh keberkatan. Harap sangat Ramadhan ni saya dapat puasa penuh. Amin....

11 comments:

Nida Mohd said...

Wah..sonok la humaira dpt kek besday lg..
Insyaallah, semoga diberi kesihatan olehNya di bulan Ramadhan nnt..

I pn niat nk puasa hr ni last2 xsedar nk bgn sahur, si adam main henpon dia off kn alarm..sdr2 dh 6.30 jam hubby bunyi..huhu

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer :)

~ana~ said...

waaahhhh...best nya nieda..

moga dpt berpuasa penuh bulan ramadhan nanti...

selamat berbuka puasa ya..:)

aimaniman said...

seronoknya... akak 3 kali merasa puasa time pregnant,.. penuh jer, tapi betul2 mencabar lae..

Dee said...

sedapnya dee tgk kek tu..happy birthday semua..

ieda said...

seronok tgk humaira yg xcited tuu
janji dpt makan kek kan sayang .. ;)
tulah dik , kalau mak2 nie dtg rumah sure dia dah masakkan awal2 kan ..
kira ringan sikit kerja kita di dapur , adakalanya x ader idea huhuh

yatie chomeyl said...

I pun harap dpt puasa penu Ramadhan ni, dah la tahun ni puasa di musim panas. hari ni nak puasa tp sbb batuk & selsema teruk so rasa xmampu nk puasa. slmt bebruka puasa utk u

lieyalatif said...

Seronok humaira atuk n nenek belsnje kek.... Kemain lg excited nak potong tuh.... Bg aunty sepiring boleh....

Softtouch [Hanim] said...

seronokla dia atuk nenek ada...baiknya mil nieda....mcm mil sy jgk

Mama Farris said...

atuk nenek mmg sporting betul tu...untung nya ..

LiYa HaNiF :: said...

sporting sungguh MIL u ehhh... jeles lak rsnya.. neway salam kenal... :D

e

nuffnang

Related Posts with Thumbnails